Szerintetek ez tényleg sorozatfüggőség már?
Mivel arra nem nagyon van időm, hogy netről töltsek le sorozatokat, és azokat "daráljam" ( max csak nagyon ritkán, ha mondjuk szabin vagyok ), ezért általában TV-ben szoktam heti 3-4 sorozatepizódot megnézni. Viszont azt szeretem betartani. Ha tudom hogy este nem lesz időm vagy lehetőségem nézni, reggel már állítom is be a T-Home-os dobozt hogy vegye fel. A munkatársaim, ismerőseim szerint ez már sorozatfüggőség ( pedig közülük is csinálják ezt páran ).
Szerintetek is az? Ti mennyi sorozatepizódot nézet meg egy héten?
A függőség az lenne, ha nem mennél el egy eseményre, vagy hazarohannál a munkából, mert kezdődik a sorozat. Az egy teljesen normális hozzáállás, hogy minden részt látni szeretnél.
Én letöltögetős vagyok, jelenleg 20 sorozatot nézek hetiben, nyáron kevesebb lesz majd, akkor meg darálni fogok régebbieket.
20 sorozat hetibe? Huh
Nekem max. 5 volt amit néztem egy időben.
Gondolom feliratosan nézed ( nagy részét ). Nekem nem igazán megy feliratosan. Gondolom mert hozzászoktam hogy a tévébe minden szinkronnal megy.
Egyébként eddig 2 sorozatot daráltam. A True Blood-ot meg a Homeland-ot. A True Blood-ból csak 1 évadot mert aztán utolértem az HBO műsorát és ott néztem tovább hetiben.
A Homeland-ból 2 évadot néztem végig 4 nap alatt ( amíg megvolt szinkronnal ). Nem volt valami kellemes érzés a 2. évad végén abba hagyni, és több napon keresztül rágni a körmöm hogy mi lesz a folytatás. Már úgy volt hogy hozzákezdek a 3. évadhoz feliratosan, de aztán erőt vettem magamon. Na azóta nem darálok sorozatot. Inkább megvárom amíg a tévébe adják. :)
Én jelenleg 8 sorozatot nézek amik új részek és most jönnek ki. Mellette 3-4 sorozat van amit majd folytatni fognak. És 5sorozat van betervezve amit már befejeztek.
Az enyém inkább függőség :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!