Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek ez tényleg sorozat...

Szerintetek ez tényleg sorozatfüggőség már?

Figyelt kérdés

Mivel arra nem nagyon van időm, hogy netről töltsek le sorozatokat, és azokat "daráljam" ( max csak nagyon ritkán, ha mondjuk szabin vagyok ), ezért általában TV-ben szoktam heti 3-4 sorozatepizódot megnézni. Viszont azt szeretem betartani. Ha tudom hogy este nem lesz időm vagy lehetőségem nézni, reggel már állítom is be a T-Home-os dobozt hogy vegye fel. A munkatársaim, ismerőseim szerint ez már sorozatfüggőség ( pedig közülük is csinálják ezt páran ).

Szerintetek is az? Ti mennyi sorozatepizódot nézet meg egy héten?

2015. márc. 14. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem függőség,egyáltalán.Én nem igazán nézek sorozatot,viszont a napi film az megvan.Tehát,nem kell aggódnod.
2015. márc. 14. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A függőség az lenne, ha nem mennél el egy eseményre, vagy hazarohannál a munkából, mert kezdődik a sorozat. Az egy teljesen normális hozzáállás, hogy minden részt látni szeretnél.

Én letöltögetős vagyok, jelenleg 20 sorozatot nézek hetiben, nyáron kevesebb lesz majd, akkor meg darálni fogok régebbieket.

2015. márc. 14. 19:49
 3/5 A kérdező kommentje:

20 sorozat hetibe? Huh

Nekem max. 5 volt amit néztem egy időben.

Gondolom feliratosan nézed ( nagy részét ). Nekem nem igazán megy feliratosan. Gondolom mert hozzászoktam hogy a tévébe minden szinkronnal megy.

Egyébként eddig 2 sorozatot daráltam. A True Blood-ot meg a Homeland-ot. A True Blood-ból csak 1 évadot mert aztán utolértem az HBO műsorát és ott néztem tovább hetiben.

A Homeland-ból 2 évadot néztem végig 4 nap alatt ( amíg megvolt szinkronnal ). Nem volt valami kellemes érzés a 2. évad végén abba hagyni, és több napon keresztül rágni a körmöm hogy mi lesz a folytatás. Már úgy volt hogy hozzákezdek a 3. évadhoz feliratosan, de aztán erőt vettem magamon. Na azóta nem darálok sorozatot. Inkább megvárom amíg a tévébe adják. :)

2015. márc. 14. 20:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ez pont ide illik: [link] :D
2015. márc. 14. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én jelenleg 8 sorozatot nézek amik új részek és most jönnek ki. Mellette 3-4 sorozat van amit majd folytatni fognak. És 5sorozat van betervezve amit már befejeztek.

Az enyém inkább függőség :)

2015. márc. 15. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!