Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehet ez a film?

Melyik lehet ez a film?

Figyelt kérdés
Régen láttam egy filmet, több történet szál húzódik egymással párhuzamosan egy éjszaka, egy csaj/férfi nem emlékszem pontosan öngyilkos lesz, leugrik a felüljáróról, kirabolnak egy kisboltot, a csávó hugyozik kifele a hippi buszból az ablakon és le vágja a farkát, meg még hasonló baromságok, valaki ismeri ezt a filmet? Előre is köszönöm a választ.

2015. márc. 14. 00:57
 1/4 feil violetta válasza:
Ezt a filmet én is láttam, de sajnos nem emlékszem a címére..az események összefüggnek benne.Az egyik következik a másikból.Jó lenne tudni a címét.
2015. márc. 14. 10:17
 2/4 feil violetta válasza:
Igen összefüggnek benne a dolgok. Csak először külön mutatják a történeteket..pl. azért vágja le az ablak a pasi farkát mert hirtelen kanyarodnak.. mert akkor esik le a hídról a hulla...aztán meg később visszamennek a levágott "testrészért.." láttam. Megnézném még egyszer csak hát a címe kellene.
2015. márc. 15. 11:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Pontosan erről van szó, én is régen láttam és nem emlékszem rá sajna :\
2015. márc. 18. 17:23
 4/4 anonim ***** válasza:
11:14 (2003)
2021. máj. 2. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!