Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok egy két jó sci-fi...

Mondanátok egy két jó sci-fi filmet?

Figyelt kérdés

#film #űrlény #science ficton
2015. márc. 8. 10:38
 1/7 anonim válasza:
District 9
2015. márc. 8. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Alien

2001 űrodüsszeia

Testrablók (1993)

ET

Starship Troopers

Csillagok Háborúja

Le voyage dans la lune (A Trip to the Moon)

A galaxis őrzői

Ötödik elem

Dark city

Transformers 2

Man in Black (1)

Pitch Black

Dűne (1984)

Most hirtelen. Kifejezetten az űrlényes kulcsszóra koncentrálva.

2015. márc. 8. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Na ez engem is érdekel. A sci-fi műfaj is több műfajjal keveredik: horror, akció, misztikus, thriller, vígjáték, és van olyan, aminek tényleg van mondanivalója.

Nálam a horror kicsukva a vígjáték fenntartásokkal, de amúgy a többit nagyon szeretem.

[link]

A gravitáció jó volt, bár nem valami realisztikus (sci-fiben ez is egy elvárásom).

2015. márc. 15. 14:04
 4/7 anonim válasza:
A gravitáció szerintem egy tipikusan túlértékelt undorító film, tele irreális hibával amit egy sci-fi film nem engedhet meg magának. Mint ha a készítők nem jártak volna általános suliba, fizika órára. Egyedül a látvány szól mellette, de könyörgöm egy filmnél ne ez legyen már az etalon.
2015. márc. 15. 14:58
 5/7 Fagzal válasza:
"Az ember aki nem tudta használni a Google-t".
2015. márc. 16. 03:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Általában engem is irritál, ha valaki google helyett egyből gyk-n keres választ, és meg is jegyzem, de ebben az esetben azért részben ki kell állnom mellette. JÓT sci-fit keresett, nem akármilyent.

Más kérdés, hogy nem írta le, hogy milyen a saját ízlése, mit tart jónak egy filmben...

2015. márc. 17. 13:57
 7/7 anonim válasza:
Az Alien filmek nagyon jók ( Alien 8.utas a halál,a bolygó neve halál, végső megoldás a halál,feltámad a halál :D
2015. ápr. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!