Dagi2589 kérdése:
Szürke ötven árnyalatának lesz második része filmben?
Figyelt kérdés
remélem lesz mert kicsit hülye vége lett.lesz második része?de FILMBEN!!2015. márc. 6. 14:39
1/7 anonim válasza:
szerintem,jövőre ugyanekkor(2016.feb. 14)
2/7 anonim válasza:
Biztos hogy lesz pláne az első rész sikerei miatt
3/7 anonim válasza:
Írtak róla hogy még nem biztos, viszont ez ilyen siker után elképzelhetetlennek tartom hogy ne mozgatnának meg minden követ a készítők, hogy megcsinálják a 2. részt
4/7 A kérdező kommentje:
jó lenne mert nekem nagyon tetszett az ,,első,, része!!!!
2015. márc. 6. 21:21
5/7 anonim válasza:
Mivel 3 részes a könyv sorozat ezért esélyes hogy 3. része is lesz a filmnek.
7/7 anonim válasza:
a legrosszabb ,hogy csak 2017 februárjában lesz meg még csak a 2.rész de mondjuk a 3.az már 2018 ban lesz(az már jobb mint az két év várakozás)Bevallom nekem is tetszett és talán a könyveket is elolvasom.mert rohadt jó volt a film is ,de hogy 2 évet kell arra várni hogy mi történik azután hogy Anastasia leér a lifttel,ez annyira,"izé"..… a mostmár,mimdegy,ezt is úgy kellett volna megnéznem mint az alkonyatot,mert azt már akkor néztem meg amikor már az összes része !egvolt,szóval úgy jó is volt!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!