Walking Dead-nek miért nincs magyar címe? Ti milyen címet adnátok neki?
Figyelt kérdés
Eddigi kedvencem a Halvajárók :D2015. márc. 4. 16:24
1/12 Sissy:3 válasza:
Walking Dead magyarul azt jelenti hogy sétáló halott vagy valami ilyesmi:DD teis nézed?*-*
2/12 A kérdező kommentje:
Igen, azt tudom, csak ilyen humorosabb címekre lettem volna kíváncsi:)
Gondolkodtam rajta, hogy elkezdem, de arra jutottam, hogy fog a halál annyi évadot bepótolni:D
2015. márc. 5. 15:52
3/12 anonim válasza:
Sétálók,Alvajárók,Sétáló halottak
Am szerintem pont azért nincs magyar címe mer nem lehetne neki rendes jól hangzót adni.. :)
4/12 anonim válasza:
A Halvajárók tényleg nagyon jól hangzik :D
De sajnos ötletem sincs, hogy ezen kívül hogyan lehetne neki találó címet adni.
5/12 anonim válasza:
Nekem is bejön a Halvajárók!:DD
6/12 anonim válasza:
Tesóm csak ,,Sétáló halàl"-nak nevezi
7/12 A kérdező kommentje:
Az se rossz:)
2015. márc. 11. 14:32
8/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan kezd el, legalább sok részt meg tudsz nézni egy nap alatt :DD Én akkor keztem el nézni mikor kijött az 5, évad és mostmár együtt haladok az eseményekkel.
9/12 anonim válasza:
Újra a 6os vagyok, én egy hete kezdtem el nézni.. 3. Évad 4. Résznél járok azthoszem, habár neten nézem letöltés nélkül, és néha 10-20p megtalálni 1 részt.. főleg ilyen jó nettel :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!