Nektek mi a véleményetek az osztály című észt drámában lévő tengerpart jelenethez?
Szia!
Nemrég néztem meg a filmet,és hát..eléggé megrázott. Főleg,hogy pár éve még én voltam a kiközösített és az,akit állandóan szivattak a többiek (elballagtam). Én már annál a jelentnél is sírtam,amikor az összes "menő" lefogta Jooseph-et és elkezdték verni,Kasparnak pedig végig kellett néznie,ahogy szenved. Na,de rátérek a tengerparti jelenetre:
Az a rész nagyon durván kiverte a biztosítékot nálam,ezért nem tudtam megnézni egy nap alatt a filmet. Szinte éreztem,ahogy megy fel a pulzusom és a vérnyomásom. Lehet,hogy csak egy film,de eléggé felzaklatott az a jelenet.
Hogy hogy lehetnek ilyenek?
1./ (amit a legvalószínűbbnek tartok/-degenerált paraszt az összes ilyen;aki(k) attól érzi(k) erősnek magát/magukat,ha a gyengébbet bántják. Márpedig a sok ellen egy(vagy kettő) felállásnál egyértelmű,hogy ki az erősebb.
2./Sokan azzal takaróznak,hogy csak így terelik el a gyengeségeikről a figyelmet. Szerintem ez egy hatalmas hülyeség.
3./ A zaklatóknak(is)diagnosztizálatlan mentális betegségük volt (antiszociális személyiségzavar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!