Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek az...

Nektek mi a véleményetek az osztály című észt drámában lévő tengerpart jelenethez?

Figyelt kérdés
mert hát kijelentem hogy ennél durvább dolgot még sose láttam filmben, és hát még az volt rossz látni hogy ahogy Kaspar elhányja magát aztán ott fekszik és sír, az már szinte könnyeket csalt a szemembe:( komolyan hogy lehetnek ilyen emberek?!
2015. márc. 3. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemrég néztem meg a filmet,és hát..eléggé megrázott. Főleg,hogy pár éve még én voltam a kiközösített és az,akit állandóan szivattak a többiek (elballagtam). Én már annál a jelentnél is sírtam,amikor az összes "menő" lefogta Jooseph-et és elkezdték verni,Kasparnak pedig végig kellett néznie,ahogy szenved. Na,de rátérek a tengerparti jelenetre:

Az a rész nagyon durván kiverte a biztosítékot nálam,ezért nem tudtam megnézni egy nap alatt a filmet. Szinte éreztem,ahogy megy fel a pulzusom és a vérnyomásom. Lehet,hogy csak egy film,de eléggé felzaklatott az a jelenet.

Hogy hogy lehetnek ilyenek?

1./ (amit a legvalószínűbbnek tartok/-degenerált paraszt az összes ilyen;aki(k) attól érzi(k) erősnek magát/magukat,ha a gyengébbet bántják. Márpedig a sok ellen egy(vagy kettő) felállásnál egyértelmű,hogy ki az erősebb.

2./Sokan azzal takaróznak,hogy csak így terelik el a gyengeségeikről a figyelmet. Szerintem ez egy hatalmas hülyeség.

3./ A zaklatóknak(is)diagnosztizálatlan mentális betegségük volt (antiszociális személyiségzavar)

2018. jan. 22. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!