Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet, ha jól...

Keresek egy filmet, ha jól emlékszem, sivatagos, ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Nagyon kiskoromban láttam, de pár részlet bennem maradt...

Kislány tuti volt benne, a neve H betűvel kezdődött, talán Hamidé vagy hasonló... nagyon emlékszem arra, amikor vártak valakit, konkrétan a lány, babázott és kint nagy erővel fújt a sivatagi szél.

Ha jól tudom, egy kisfiú is volt benne, annak A betűvel kezdődött a neve, na, erre a névre már nem nagyon emlékszem...

Tudom, hogy darabig voltak gyerekek a filmben, a kiscsaj talán a gazdagabb rétegből, a fiú a szegényebből, de ez sem biztos, aztán voltak felnőttek is később, de onnantól már nem fogtam fel annyira a filmet, mert gyerek voltam, a gyerek szereplők jobban megérintettek.

Rémlik valakinek valami?

Nagyon megköszönném...

2015. márc. 2. 21:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán a sivatagon és vadonba.nemtom nem láttam de anyukám eléggé szereti és ez a leírás hasonlít az övéhez
2015. ápr. 4. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!