MiniStar kérdése:
A The Walking Dead c. sorozatban mi a kapcsolat Daryl és Carol közt?
Figyelt kérdés
2015. febr. 28. 18:30
1/6 anonim válasza:
Szerintem csak barátság.
Húzósab lett volna ha Daril és Beth kapcsolatárol kérdezel *_* :D
2/6 anonim válasza:
Voltak rá apróbb utalások, hogy viszonyuk volt egymással. De konkrétumokat (csókot, szexet) nem mutattak belőle.
3/6 anonim válasza:
#Milyen apróbb utalásokra gondolsz?
4/6 anonim válasza:
A 3. évad talán 1., vagy 2. részében Carol utalt rá Darylnek, hogy eltölthetnének egy pásztorórát. Nemrég az 5. évadban pedig Daryl mondta, hogy akár újra is kezdhetnék (talán abban a részben, amikor kiszúrták a Bethet elrablók kocsiját).... Ezek elég erős utalások, szerintem.
5/6 Sissy:3 válasza:
Semmi.. szerintem csak barátok:D
6/6 anonim válasza:
Norman Reedus azt nyilatkozta az egyik interjúban, hogy csak annyi köze van Darylnek Carolhoz, h mind a ketten vidéken éltek az apokalipszis előtt, nem a városban.
azt meg h kezdjék újra, vagy előről ott arról volt szó, h Carol ugye gyilkolászta az embereket (a börtönben, meg a gyerekeket) és hogy ezeket felejtsék el és legyen minden úgy mintha meg sem történt volna. Mióta Carol visszajött, mikor Rick kirakta, azóta mindig erről volt szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!