Valami nagyon jó nyomasztó, szomorú filmet ajánlani?
Figyelt kérdés
Jó lenne valami olyan ami ötvözi a 12 év rabszolgaság filmet és a holtodiglan-ot, akár lehet igaz történet alapján is! Valami olyan kéne ami izgalmas,nyomasztó, akár sírni is lehetne rajta és megnézése után mély nyomokat hagy benned!2015. febr. 25. 18:08
1/10 anonim válasza:
Olyan szart mint a 12 év rabszolgaság keveset láttam, de nézd meg a Táncos a sötétben, az bizonyosan mély nyomokat hagy az emberben. Zseniális film, Lars Von Trier legjobbja.
3/10 anonim válasza:
Nekem legalábbis elég nyomasztó volt.
4/10 anonim válasza:
Nézd meg ezt: [link]
Ettől nyomasztóbb filmet én még nem láttam.Ennek olyan nyomasztó a története meg a képi világa,hogy a végére rendesen rossz kedvem lett tőle.Olyan világban játszódik ahol a "halál lukszús cikknek ámít."A lényege hogy már jobb ha nem él az ember...
5/10 anonim válasza:
Én az utóbbin mondjuk bealudtam :)
7/10 anonim válasza:
Mr. Nobody, Donnie Darko, Időhurok
8/10 anonim válasza:
Varga Katalin balladája
Felperzselt föld
9/10 anonim válasza:
Nem olvastam el mit írtál a leírásban
nagyon nyomasztó filmnek a Requiem egy álomért mondanám, nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!