Ki a kedvenced (és miért) a Bűbájos Boszorkák-ból?
Figyelt kérdés
A válaszokat nagyon köszönöm! :-)2015. febr. 24. 18:56
11/14 anonim válasza:
Nem biztos, hogy józan ésszel, racionális érvekkel meg tudom magyarázni, de nekem Prue volt a kedvencem. Talán azért, mert titkon szerettem volna olyan belső tulajdonságokkal rendelkezni mint ő. Magabiztosság, Inteligencia, Erő, Egzisztencia stb. Nekem mindig ő marad a harmadik P :) Miután kiírták a sorozatból a sztorik kezdtek abszurddá válni számomra. Nem éreztem teljességgel a misztikumot a történetekben. Inkább már sci-fi-vé vált a sorozat bolondozással fűszerezve. A történetek egyre kevésbé kötődtek valódi legendákhoz, hiedelmekhez. (Persze vannak kivételek a Paiges évadokban is). Bár talán ez természetesnek mondható, hiszen ilyen sok rész után érthető hogy egy saját "Bűbájos-Világ" alakult ki, amely kissé elvesztette a kötelékeit a mi saját hús-vér világunktól. Két kedvenc részem van, (bár ezt nem kérdezte senki de akkor is elmondom :D) az egyik az, amikor filmszereplőket hoz le a filmvászonról egy démon (ebben nincs misztika de annyira vicces :D), a másik pedig a majomtotemes a Paige-s korszakból, szintúgy a humorossága miatt. :)
13/14 anonim válasza:
De régi kérdés😀
Nekem amúgy cole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!