Melyik filmből van összevágva az alábbi Coil fan videoklip?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=_bA5v3yIfPA
Elég elvont filmnek tűnik, de nagyon érdekelne, válaszaitokat előre köszönöm!
2015. febr. 24. 11:30
11/17 anonim válasza:
" Értem, tehát az biztos, hogy film(ek)ből van összevágva, de azt nem tudod, hogy mely(ik) film(ek)ből.
Nem érzed az ellentmondást? " nem, nem erzem, mivel nekem ez ranezesre vilagos, de megszoktam mar, hogy az emberek 99%a megdobbento mertekben sotetebb nalam, szoval inkabb hagyjuk. neked nem magyarazom
12/17 anonim válasza:
Hatos, szerint hagy rá erre a szerencsétlenre. Annyira ostoba, hogy fel sem fogja, hogy mekkora hülyeséget beszél. Mert ő ránézésre megállapítja. Mekkora nagy ember!
13/17 anonim válasza:
Óóó, azt már meg sem akartam említeni ennek a "felsőbbrendű" szardarabnak, hogy televízió szakon diplomáztam, és jelenleg is benne dolgokaz. Nem baj, had írja csak a következetlen hülyeségét, majd délelőtt megmutatom a kollégáknak, had röhögjenek ők is rajta! :D
14/17 anonim válasza:
es akkor mi van? mekkora egy ratarti sgg vagy istenem, tv szak, hova sz.... attol meg akkora marhasagokat irkalsz, mint ide irak, es meg csak azt sem fogod fel, miert. szetrohogom az agyam is ezen, tenyleg nagyon rohogok :D
15/17 A kérdező kommentje:
A zenekar hivatalos videói teljesen más stílusúak (ismerem az összeset). Ez egészen biztosan rajongói videó, valamilyen filmből vagy filmekből. (Érdemes megnézni a feltöltő csatornáját, tele van hasonlókkal).
De szabadna kérnem, hogy inkább a kérdésre koncentráljunk?
2015. febr. 25. 01:38
16/17 A kérdező kommentje:
De ezek szerint vannak itt mindenféle tévés kollégák, akkor örülnék, ha látnák a kérdést, hátha valaki felismeri a filmet. (Gyaníthatóan művészfilm lesz kiindulva a feltöltő többi videójából).
2015. febr. 25. 01:41
17/17 anonim válasza:
Bocsi, hogy idepofátlankodom a kérdésemmel, de hátha valami nagy Coil-szakértő el tudná nekem magyarázni a Sex with Sun Ra szám dalszövegének az értelmét, hogy miről is szól tulajdonképpen. Előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!