Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az éhezők viadalában mi ez a...

Az éhezők viadalában mi ez a kapitólium?

Figyelt kérdés
Nekem nem derült ki mi a valódi értelme. Mi célból jött létre? Mit akar igazából?
2015. febr. 23. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A Kapitóliumból irányítják a körzeteket, ott élnek azok akik a rend fenntartásáért felelősek, ott van az elnök palotája meg gondolom a többi nagykutya csili-vili lakása. Innen származik a Békeőrök egy része is. Röviden itt található a körzeteket sújtó terror magja.
2015. febr. 23. 17:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Főváros.
2015. febr. 23. 18:55
 3/5 A kérdező kommentje:
De hogy van ez hogy elnyomják a népet. Miért? Mi derül ki a filmből? Nem értettem meg teljesen. Nekem annyi jött le hogy a nép valamiért fel lázatt a rendszer ellen a multba és ezért alakult ki a kapitólium. A cselekmény meg röviden már onan megy hogy jelenvan és viadalokon vívhatnak ki jutalmat a a körzetek. De Magát a kapitóliumot nem értem meg azt sem hogy mik voltak azok a alázadások amikről az elején beszél.
2015. febr. 23. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Snow elnök zsarnokoskodik a nép fölött több mint hetvenöt éve, mert csak a hatalom és az uralkodás lebeg a szeme előtt. És mivel minden eszköze megvan hozzá, hogy ezt tegye, a terror sokáig tart. Már a Viadalok előtt is ez volt a helyzet, ezért lázadt fel a nép a Sötét esztendőkben, és a büntetésük az Éhezők Viadala lett.
2015. febr. 25. 15:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. febr. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!