Naruto-ban kimimaro-t elásták ugyebár, szerintetek ma se lennének képesek legyőzni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 10:13
1/3 anonim válasza:
Ha jól emlékszem akkor Kimimaro meghalt (de már régen láttam).
Hidant ásták el, őt ma se tudnák megölni, mivel halhatatlan.
2/3 anonim válasza:
Kimimarót is eltemette Gaara, csak utána még megtámadta őket. Hát Kimi sztem az egyik legerősebb karakter volt a történetben. Mikor Kabuto felélesztette a "háborúban", akkor sem tudták lepecsételni, hanem az Edo Tensei feloldásával tűnt el. De utána pl. Naruto túlságosan erős lett a végére.
3/3 anonim válasza:
Szerintem most már Kikimarot képes lenne szétcsapni NAruto.. Ott van neki a kilencfarkú ereje, amit már teljesen az irányítása alatt tart + a senjutsu..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!