Rövid film készítés YouTube–ra?
Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni egyik barátommal egy rövid 8–10 perces rövid filmet YouTube–ra. A film egy körözött Hackerről és az őt elfogni akkaró ügynökről szól. Akció film lenne tele menő filmes effektel (értek hozzá) viszont lenne benne néhány jó poén is, menő duma. Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek mennyire lenne ez nézet YouTube–on? Ti Szívesen megnéznétek? (egyébként nem nagyon találtam ehez hasonlót, pláne nem magyarúl)2015. febr. 21. 23:06
1/2 csomp02 válasza:
Hát nem tudom nézet csak akkor lenne ha több ilyet csinálnál folyamatosan csinálod az ilyesfajta videókat
és ha pár rossz (troll)emberrel találkozol az ne szomorítson el ennyi .(majd küld el ha meg van )
Sajátvélemény:ha már van egy nagyobb történettel rendelkező film (pl:ez itt) van akkor szerintem min 30 percesnek kéne lenni az ilyen rövidfilmek ált:egy adott küldetésről szólnak .
2/2 Bokor Gergo válasza:
Az emberek mindig megnéznek egy jó akció,komédia filmet.Az 1. válaszoló jól mondta:több ilyen filmet kell csinálni és akkor rájönnek,hogy milyen jó filmeket csinálsz
Visszatérve a kérdésre,ha jók lesznek az effektek,élvezhetőek lesznek a poénok és lessz benne akció akkor nézni fogják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!