Az amerikai mesterlövész jó film?
Figyelt kérdés
érdemes megnézni moziban2015. febr. 20. 15:41
2/5 anonim válasza:
Nézhető. Bár az Ellenség a kapuknál sokkal jobb. Az amerikai mesterlövész ennek a filmnek a koppintása.
3/5 anonim válasza:
rengeteg kritikus lehúzza, mivelhogy egy undorító amerikai propagandafilm, de biztos vagyok benne, hogy nézhető. (még nem láttam, de tervezem megnézni)
4/5 anonim válasza:
Tegnap láttam, és nagyon ajánlom. De csak annak, aki nem úgy megy oda, hogy zsigerből gyűlöl mindent, aminek köze van az USA-hoz.
5/5 Bliztrix válasza:
Nagyon jó! Vannak benne elég megrázó jelenetek is.
Szerintem fölösleges máshoz hasonlítani. Ez egy háborús életrajzi dráma. Sokan leszólják, mert szerintük ez egy propaganda film. Bizonyos mértékig igazuk van, azonban elsődlegesen a saját nemzeti hősüknek tisztelegnek ezzel. Érdemes rákeresni Chris Kyle nevére. Amúgy tök durva, hogy 2013ban ölték meg, de a gyilkosára csak most február 25-én mondták ki az életfogytiglaniz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!