Miért nem tudok meg nézni egy filmet se online?
Figyelt kérdés
Több magyar oldalon próbálkoztam amik legtöbbször elnavigálnak egy másikra ahol viszont azt az üzenetet kapom , hogy " file not found".
Régebben még tudtam nézni ezért furcsálom.
És ezt minden oldalon , minden linken lehet , hogy én választok épp rosszul de nem hiszem mert annak , hogy 30/30 rossz szerintem elég kicsi az esélye.
Aki tud valamit , hogy az oldalok a rosszak vagy nálam van valami baj az kérem írjon!!
2015. febr. 20. 15:36
1/4 A kérdező kommentje:
pl. az online filmek.cc oldalon végig tudtam nézni a fűrész összes részét , ma egy se indul el
2015. febr. 20. 15:42
2/4 anonim válasza:
Én mozicsillagon, mooviecc-n (cc előtt pont), webfilmek-sorozatok-online (a végén com) vagy filmek-onlineeu-n (eu előtt pont) szoktam nézni, ott mennek, vidtome, youwatch, played ezeken szoktam elindítani és mindig működik, próbáld meg
3/4 anonim válasza:
Törölték az adott filmet, vagy szerzői jogi felszólítás miatt, vagy automatikusan azért, mert sokáig nem kattintott rá senki.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Amint lesz időm meg nézem az oldalakat és írok , hogy működtek-e vagy sem.
2015. febr. 21. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!