Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok olyan filmet, amiben...

Tudtok olyan filmet, amiben híres színészek játszanak?

Figyelt kérdés
Az ilyen nyálas színészeket mint pl. Brad Pitt hanyagoljuk, amilyen jó lenne, pl. Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Will Smith, Martin Lawrence, Arnold Schwarzenegger,

2015. febr. 19. 10:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

6. vagyok. teljesen igazad van, de azért robin williamsel kapcsolatban kicsit túloztál. tény, hogy rengeteg filmje zskat szarvígjáték, de van egy pár tényleg jó is. szerintem maga miatt vállalta el a ezeket a szarokat, nem amiatt, mert meg akart volna felelni a filmnéző társadalomnak. színésznek színész, ahogy bill murray is az.

2015. febr. 20. 15:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyilván túlzás volt amit mondtam, sőt még kedvelem is Robin Williams-et, de nem volt egy jó színész. Játszott néhány jó filmben, viszont ezekben is mindig és tényleg mindig ugyanazt a karaktert hozta.

Én azt látom, hogy azok szerették őt nagyon, akik nem sok filmet néztek és/vagy nincs túl nagy igényük a minőségre. Ehhez most még hozzájönnek azok, akik életében le se szarták, de most hogy meghalt, nekiálltak tisztelegni. Elhányom magam.

2015. febr. 20. 15:31
 13/14 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Angelina Jolie -Maleficent (mesefilm)

Brad Pitt - Trója (történelmi film)

:D

2015. febr. 20. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:
én sem szeretem a képmutatást, de pl. a Good Will Huntingban, Jó reggelt Vietnamban, Ébredésekben véleményem szerint kiemelkedő teljesítményt nyújtott, természetesen nem egy Al Pacino vagy Edward Norton, de a két véglet között is van színészet, nem kell Adam Sandler szintre süllyeszteni az alakítását.
2015. febr. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!