Tudtok olyan filmet, amiben híres színészek játszanak?
6. vagyok. teljesen igazad van, de azért robin williamsel kapcsolatban kicsit túloztál. tény, hogy rengeteg filmje zskat szarvígjáték, de van egy pár tényleg jó is. szerintem maga miatt vállalta el a ezeket a szarokat, nem amiatt, mert meg akart volna felelni a filmnéző társadalomnak. színésznek színész, ahogy bill murray is az.
Nyilván túlzás volt amit mondtam, sőt még kedvelem is Robin Williams-et, de nem volt egy jó színész. Játszott néhány jó filmben, viszont ezekben is mindig és tényleg mindig ugyanazt a karaktert hozta.
Én azt látom, hogy azok szerették őt nagyon, akik nem sok filmet néztek és/vagy nincs túl nagy igényük a minőségre. Ehhez most még hozzájönnek azok, akik életében le se szarták, de most hogy meghalt, nekiálltak tisztelegni. Elhányom magam.
Angelina Jolie -Maleficent (mesefilm)
Brad Pitt - Trója (történelmi film)
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!