Totál szívás (Breaking Bad) fog változni vagy ilyen marad?
Kedves 10- es!
Elgondolkodtattál, mert tényleg, miért is tetszik annyira? /Hátha olvasod még a hozzászólásokat./ Azt hiszem, az volt az első, ami megfogott benne, hogy mentes mindenféle nyálas, elcsépelt, klisés szövegtől. Például, én követem a The Walking Dead- et is, mert tetszenek az ilyen apokaliptikus körülmények, az elhagyott városok, rozsdásodó autók, stb. Ugyanakkor a falra mászok az unalmas és kiszámítható szövegeiktől. Kínosan rossz. Na, hát ez a Breaking Bad- ből szerencsére teljesen kimaradt.
A másik ok az alaptörténet kidolgozása. Hiába nehéz elképzelni, hogy ez a valóságban megtörténjen, mégis hihetővé teszik.
Aztán ott vannak a színészek. Nem véletlenül nyert el az Aaron Paul- Bryan Cranston- páros minden díjat, amit lehetett. Az alakításuk fantasztikus. Nem is beszélve Dean Norris- ról /Hank/, aki szerintem az 5. évad második felében mindenki mást lejátszott, pedig ott aztán nem volt könnyű dolga....
Annyira felpörgették azokat a részeket, hogy engem teljesen a földbe döngöltek vele, érzelmileg.
Még az is eszembe jutott, hogy sehol sem próbáltak beleerőltetni valami tipikusan amerikai happy end-et, szükségtelen feloldozást.
Most ennyi jut eszembe. Nekem ez elég, hogy a legjobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!