Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem laposodott el...

Csak szerintem laposodott el nagyon a "The Walking Dead" c. sorozat?

Figyelt kérdés

Az utolsó két rész is vicces volt, erőltetett ötletekkel és rohadt unalmas! Fogja valaha überelni egyik évad is az elsőt?

Kiváncsi vagyok mások véleményére is!

21/F

2015. febr. 17. 18:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont, hogy most tetszik, hogy így mindenki a határán van és őrlődik valami miatt, persze lehet benne több akció nem bánnám de nekem így megfelelő, hisz dráma is :D
2015. febr. 17. 18:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen csak szerinted. Szerintem még mindig fantasztikus.
2015. febr. 19. 15:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Fantasztikustól távol áll. Ha neked ez jó sorozat, akkor még nem láttál jót. :D
2015. febr. 19. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én se szóltam le a te ízlésedet te se szóld le másét. Sok sorozatot láttam nekem ez jön be. Neked nem jön be mégse szóllak le.
2015. febr. 20. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Fogalmazd meg, ez mitől fantasztikus? Mi történt az utolsó részben, amitől halálra izgultad magad?
2015. febr. 23. 05:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ember ez nem akció hanem dráma sorozat. Itt keményen a túlélésért megy a küzdelem. Arról én nem tehetek hogy nem veszed észre ezt. Ha unalmas számodra és akciómentes akkor hagyd abba senki sem kényszerít hogy folytasd. Van egy csomó más sorozat amit nézhetsz.
2015. febr. 23. 17:37
 7/7 anonim válasza:

szerintem te nem veszed észre mi az eksön

morgan megjelenik tyreese meghal beth is

michonne leüti ricket ha ez nem elég feküdj a kombájn alá

2015. júl. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!