Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta valaki a Felettünk a...

Látta valaki a Felettünk a föld című filmet?

Figyelt kérdés
Aki làtta, annak kívàncsi lennék a véleményére. Ràm eléggé hatàssal volt, pedig alapjàban nem feltétlenül egy jó film szerintem.

2015. febr. 16. 22:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én láttam, talán 2 éve. Annyira intenzíven nem emlékszem már rá. Azt tudom, hogy nagyon érvágós hangulatú volt, összességében nem tetszett, egyedül ez a másik Föld dolog tett bele némi izgalmat. A vége pedig elég nyitva maradt, viszont utána elgondolkoztam, és próbáltam befejezeni a saját verziómban. Nem mondanám, hogy akkora hatással volt rám, de elgondolkoztam rajta, ez tény. Többször minden esetre nem nézném meg.
2015. febr. 19. 15:07
 2/2 anonim válasza:
Láttam, de engem nem nyűgözött le. Elgondolkodtató ugyan, meg dráma, végig nyomasztó, de ami engem zavart benne, hogy nem túl életszerű az, hogy ha valakinek a szerettei miattam halnak meg, akkor intim kapcsolatba keveredjek vele, legalábbis az én lelkiismeretem ez ellen nagyon erőteljesen háborog. Nem kapcsoltam le, szóval annyira nem szörnyű, hogy ne néztem volna végig, de egyszer elég is volt. Nem biztos, hogy a véleményem egyezik mások véleményével, de nem vagyunk egyformák.
2016. júl. 20. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!