Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Doctor Who 8. évadában...

A Doctor Who 8. évadában miért nincs benne River Song?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretem a karaktert és a színésznőt is és nem értem, hogy miért nincs benne az újabb részekben, pedig Rivernek a Doktorról 12 képe, volt, hogy mindig felismerje.

2015. febr. 16. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet keverem de: a Doctor 13. énjének idején még nem is létezik nem? Úgy értem ők pont fordítottan élik az életüket. A 12. Doctor idején született meg, és ekkor találkoznak először, majd innentől kb. mindig fiatalabbként találkozik a Doctor az egyre idősödő Riverrel.
2015. febr. 17. 20:52
 2/5 CukorHero ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy Capaldi nem akar románcot, és ezért.
2015. febr. 19. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
#1 igen nekem is rémlik valami ilyesmi, de úgy emlékszem a doktor megváltoztatta a Riverrel való történelmüket vagy valami ilyesmi
2015. márc. 7. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, hogy a Doctor törölt magáról minden adatot mindenhonnan, és ezért kiengedték Rivert mondván nem lehet gyilkosságért elítélni valakit, akinek áldozata nem is létezik. Ezután lett belőle professzor, majd a többi dolog ment a maga útján.
2015. márc. 7. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
River Song elvileg meghalt, mikor először találkozott a Könyvtárban a Doktorral. Gyakorlatilag a Doktor feltöltötte a Könyvtár szerverére, így életben maradt, de igazából nem sokan látják. Csak a Doktor, Clara. Ez a 7. évad 13. részében derül ki. Itt búcsúznak el egymástól, azzal, hogy a Doktor nem szeret búcsúzkodni, így nem is búcsúzik el. Ekkor eltűnik River. De megnyugtatlak, a 9 évad évadzáró részében szerepelni fog. Nézd türelmesen a sorozatot... :)
2015. okt. 12. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!