Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az összes ghibli-s anime nyálas?

Az összes ghibli-s anime nyálas?

Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem... Ha azokat nyálasnak tartod, elég silány az érzelemvilágod.
2015. febr. 16. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ajánlanám a Narutót és társait az ízlésedet figyelembe véve.
2015. febr. 16. 14:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyálas? Ezt mégis honnan veszed?

A Ghibli filmek, még az élőszereplős filmekhez viszonyítva is a legszebbek közé tartozik, amiket valaha láttam. Lehet nincsenek teli menő effektekkel és nem túl pörgős a történetük, de olyan értéket képviselnek, amit kevés más filmes alkotás.

Ha akciódús, véres, pörgős dolgokra vágysz, akkor ne nézz Ghibli filmeket, de ne is ócsárold őket, mert azzal magadat fogod leírni.

2015. febr. 16. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Te aztán elég könnyedén leminősítesz dolgokat. A "nyálas" eléggé pejoratív jelző. A Ghibli filmek - ahogy elöttem már leírták szép, mondanivalóval rendelkező filmek. Rajzfilmek, nemigazán gyerekeknek. Ha erőszakos animét akarsz, akkor nézz olyat, aminek a borítóján csúnya nénik és/vagy bácsik vannak, az sem baj, ha fegyverekkel.
2015. febr. 17. 14:23
 5/10 A kérdező kommentje:
a vándorló palotát láttam, de unalmas volt számomra. bocsi
2015. febr. 17. 17:13
 6/10 A kérdező kommentje:
egyébként a naruto-t nem szeretem, one piece-t szoktam nézni
2015. febr. 17. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:
A vándorló Palota még az akciódúsabbak közé tartozik, ha az nem tettszett többel ne is próbálkozz.
2015. febr. 17. 18:01
 8/10 A kérdező kommentje:
fuhh. oké :D köszi.
2015. febr. 18. 17:02
 9/10 Komplikato ***** válasza:
A Vándorló Palóta és az Arrietty, (no meg a Szigetvilág varázslója, avagy földtenger) mind külföldi mesék alapján készültek, ezek a leggyengébb Ghibli filmek. Amik a japán mitológiára és Miyazaki természet szeretetére épülnek azok meg a legjobbak.
2015. febr. 18. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem nyálas, a Disney viszont igen.
2015. márc. 9. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!