Az összes ghibli-s anime nyálas?
Figyelt kérdés
2015. febr. 16. 11:39
1/10 anonim válasza:
Nem... Ha azokat nyálasnak tartod, elég silány az érzelemvilágod.
2/10 anonim válasza:
Ajánlanám a Narutót és társait az ízlésedet figyelembe véve.
3/10 anonim válasza:
Nyálas? Ezt mégis honnan veszed?
A Ghibli filmek, még az élőszereplős filmekhez viszonyítva is a legszebbek közé tartozik, amiket valaha láttam. Lehet nincsenek teli menő effektekkel és nem túl pörgős a történetük, de olyan értéket képviselnek, amit kevés más filmes alkotás.
Ha akciódús, véres, pörgős dolgokra vágysz, akkor ne nézz Ghibli filmeket, de ne is ócsárold őket, mert azzal magadat fogod leírni.
4/10 anonim válasza:
Te aztán elég könnyedén leminősítesz dolgokat. A "nyálas" eléggé pejoratív jelző. A Ghibli filmek - ahogy elöttem már leírták szép, mondanivalóval rendelkező filmek. Rajzfilmek, nemigazán gyerekeknek. Ha erőszakos animét akarsz, akkor nézz olyat, aminek a borítóján csúnya nénik és/vagy bácsik vannak, az sem baj, ha fegyverekkel.
5/10 A kérdező kommentje:
a vándorló palotát láttam, de unalmas volt számomra. bocsi
2015. febr. 17. 17:13
6/10 A kérdező kommentje:
egyébként a naruto-t nem szeretem, one piece-t szoktam nézni
2015. febr. 17. 17:13
7/10 anonim válasza:
A vándorló Palota még az akciódúsabbak közé tartozik, ha az nem tettszett többel ne is próbálkozz.
8/10 A kérdező kommentje:
fuhh. oké :D köszi.
2015. febr. 18. 17:02
9/10 Komplikato válasza:
A Vándorló Palóta és az Arrietty, (no meg a Szigetvilág varázslója, avagy földtenger) mind külföldi mesék alapján készültek, ezek a leggyengébb Ghibli filmek. Amik a japán mitológiára és Miyazaki természet szeretetére épülnek azok meg a legjobbak.
10/10 anonim válasza:
Nem nyálas, a Disney viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!