Az Avatar - Korra legandájának várható, hogy lesz végig magyar szinkronja?
@1:
Na ezt nem teljesen értem. Mi köze a szinkronnak a cselekményhez? Nem igazán értelek.
@2:
Nem szükséges egyet értenünk, de szerintem elég jól eltalált szinkront kapott.
Kedves kérdező, #1 vagyok. Csak abban az esetben olvasd tovább,ha már LÁTTAD a 3.évadot végig. VAGY bevállalod,hogy lelövök egy spoilert.
A hazai Nick nem fogja bevállalni a 3.évadot, a következők miatt: burkoltan mondom,hogy látjuk egy ember haláltusáját,majd meghal...Jobban kifejtve itt olvashatod.
A 3.évad megtekintése előtt NE olvass tovább!
SPOILER!SPOILER!!SPOILER!!!SPOILER!SPOILER!!SPOILER!!!SPOILE
R!SPOILER!!SPOILER!!!
SPOILER!SPOILER!!SPOILER!!!
SPOILER!SPOILER!!SPOILER!!!
Úgy az évad közepén az új fő gonosz Zaheer megöli a Föld királyság királynőjét(megfojtja légidomítással). + Zaheer tűzidomár barátnőjének lerobban a feje (nem mutatják természetesen),de már az első évad "öngyilkosságánál" is húzták a szájukat a magyar stúdiósok.. Az a gond,hogy a Nickelodeon nagyon kicsi gyerekeknek szól. A célcsoportjuk a 12év alattiak. Nem fogják lefordítani, nézd meg felirattal,sokkal jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!