Miről szól a mindenféle cucc (szürke, meg sötét, meg asszem' szabadság) ötven árnyalata?
Jó, jó, az alapsztorit tudom. A könyvek hátulján szereplő szarokat tudom. Én arra vagyok kíváncsi, hogy három fájdalmas könyv után a végén megváltozik-e a pasas, meg úgy összességében a részletes sztorira, mert máshol erre úgysem kapok választ, elolvasni meg nem fogom.
Valaki olyan válaszát kérném, aki nagyon szeret irtózatosan sokat mesélni! :D
1. vagyok
Az első részt olvastam. Mire vagy pontosan kíváncsi?
Annak a végén a csaj belemegy hogy kipróbálja a pasi perverzióit (hogy elfenekeli), de rájön hogy ez nem neki való, ezért elhagyja. A következő rész (annak még csak az elején járok) azzal kezdődik, hogy találkoznak újra és új megállapodást kötnek, hogy mit enged meg a csaj és mit nem, így megpróbálják megint együtt.
Az első rész végén Grey Ana kérésére megmutatja,hogy mit is szeret igazán és a játszószobában jól elfenekeli Anát.Aki ezért elhagyja Greyt,mert úgy van vele,hogy ő nem adhatja meg azt,amit Grey szeretne!
A második részben Grey pár nappal később elhívja Ana barátjának a megnyitójára,amire amúgy is hivatalosak voltak.Ana belegyezik és ezután újra összejönnek.
Ebben a részben felbukkan egy volt alávetett,van aggódás,mert Grey nem jelentkezik és mint kiderült a helikoptere külső beavatkozás miatt majdnem lezuhant.
Grey felsőtestét nem igazán érintheti Ana és amúgy senki,de végül ezt is engedi Anának. Lesz lánykérés is.
A harmadik részben már házasok,lesz emberrablás,zsarolás,babavárás,aminek Grey nem örül.
De végül happy end és 2 gyerek lesz! A szadómazó stílus enyhe formában jelen marad az életükben,de nem úgy ahogy Grey a kapcsolatuk előtt művelte,hanem lightosan,mert vmennyire Ananának is bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!