Érted?? kérdése:
Állítólag csökken a Gotham sorozat nézettsége. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Oké, értem én hogy kevesebben nézik, de miért? Sokat olvasgattam, hogy nem jó, de nekem meg minden ismerősömnek tetszik. Nem szeretném, hogy elkaszálják, és megszeretném érteni, hogy miért nem tetszik egyes embereknek.2015. febr. 14. 19:58
1/3 anonim válasza:
Attól, hogy pár embernek tetszik még lehet pocsék. Persze szuper is. A miértnek az a magyarázata hogy: mikor elkezdődik egy új sorozat egy csomó ember kíváncsian megnézi az első részt. Aztán egy részüket már nem érdekli a második. Majd egy részüket a harmadik. Szóval minden sorozatban ott a lemorzsolódás.
2/3 anonim válasza:
Annó azért csökkent mert meghalt Jerome. De azóta visszahozták, hogy örüljenek.
3/3 anonim válasza:
Igen, Jerome halála után eléggé megcsappant a néző sereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!