Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ismeri ennek a filmnek...

Valaki ismeri ennek a filmnek a címét?

Figyelt kérdés
Nos mivel nagyon rég láttam nem emlékszem száz százalékosan hogy miről szól,de valami olyasmi volt benne,hogy volt egy házaspár asszem és egy erdőbe keveredtek ami körbe volt kerítve.Az erdőbe 15 évesek voltak és úgy emlékszem hogy bevoltak füvezve vagy drogozva és üldözték a párt és a férfit meg is sebesítették.A pár bujkált előlük de a férfinek nem sikerült megmenekülnie.Aztán a nő elmenekült és bement egy házba segitségért ahol valami party volt és kiderült amikor azok a vandál gyerekek hazaérnek hogy pont abba a házba ment be a nő ahol azok a gyerekek élnek akik rájuktámadtak.És a végén talán megölték a WC-ben a nőt de nembiztos.Lehet hogy nem mindent irtam le pontosan es valamit felre irtam de ilyesmi volt a film.

2015. febr. 14. 10:42
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Igen,ismerem :D

Eden Lake - Gyilkos kilátások

2015. febr. 14. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!