Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meg tudja nekem valaki mondani...

Ritakrokk22 kérdése:

Meg tudja nekem valaki mondani, egy sci-fi, akciófilm címét, amit már nagyon rég láttam?

Figyelt kérdés

Nem emlékszem túl sok mindenre, de igyekszem összefoglalni az összes megmaradt emlékképet. :D A jövőben játszódik. A főszereplő (Talán A Schwarzenegger, de nem vennék rá mérget) hibernálva volt és nem tom hány évvel később olvasszák ki. Az elit fenn él a felszínen, de nagyon furák és elvontak. Pl ami bennem nagyon megmaradt hogy NEM SZEXELNEK. Ilyen kis elektromos sapi félét raknak a fejükre, leülnek egymással szemben és GONDOLATBAN csinálják. A valóságban meg undorítónak tartják.

Eközben lenn a csatornákban is élnek emberek, akik a "régi világ" szerint élik mindennapjaikat. Patkány hamburgert is esznek...

Szóval nagyjából ennyi maradt meg. Ha valakinek beugranak ilyesmi filmek, kérem, ossza meg velem. :D

Köszike

2015. febr. 13. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:

A címére nem emlékszem.

Nem a svájci néger volt, hanem a lebénult arcú, aki al capone-t meg rocky-t játszotta (nem ugrik be a neve).

A fő gonosz egy néger szőke hajjal, akinek lejért a hibernálási bűntetése (mivel a fejlett korban nem ölnek meg senkit, csak lefagyasztanak), és nem bírnak vele, így kiolvasztják a fő gonoszt egykor elfogó rendőrtisztet (béna arc). Volt benne valami 3 kagylós wc, ami miatt folyton szívott, a többiek meg kiröhögték, hogy nem tudja használni. Mivel a rendőrségen bűntetést kapsz, ha káromkodsz, elkezdett káromkodni aztán a büntető cédulákkal törölte ki.

A fenti világban csak vakcinás megtermékenyítés ment.

A lenti világban meg nagyban falták a patkányhúsos hambit, amiért a kiolvasztott rendőrtiszt a beosztottja karórájával fizetett.

2015. febr. 13. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A pusztító (Demolition Man, 1993)
2015. febr. 13. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Sylvester Stallone a "béna arc",kétlem hogy ne ismernéd,de ilyennek jellemezni szerintem kissé duva.
2015. febr. 13. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Durva*
2015. febr. 13. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

stallone, igen :D de ez az igazság, le van bénulva az arca.

[link]

"...Stallone születésekor az orvos fogót használt, ezzel megsértve egy ideget, ebből adódóan a csecsemő arcának bal oldala részlegesen lebénult..."

2015. febr. 13. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!