Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem túl perverz a...

Csak szerintem túl perverz a Trónok harca?

Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy milyen jó sorozat, több közegből hallottam (felnőttektől, fiatalabbaktól, fiúktól, lányoktól egyaránt), így belenéztem, az első pár részt megnéztem, és eléggé meglepődtem. Nem tartom magam prűdnek, de szerintem túl sokat mutat és pl én nem vagyok kíváncsi ennyire részletesen a szexjelenetekre...kifejezetten kínos a pasimmal vagy barátokkal közösen nézni. Eltúlzom? Mi a véleményetek?

2015. febr. 9. 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs minden szexjelenet ennyire részletezve. Sőt, a 4. évadra szerencsére már szépen visszavettek ebből.

Szerintem sincs értelme.

De amúgy ne azt figyeld vagy tekerd át és úgy oké. :)

2015. febr. 9. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem veletlenül van rajta besorolas.

Szexjelenetet meg kínosnak erezni eleg eretlen dolog.

2015. febr. 9. 18:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha zavar a képernyőn a szex, de érdekel a sztori akkor olvasd el a könyveket. A könyvekben nincs ennyire az ember arcába tolva (általában) inkább az áskálódással van kitöltve.
2015. febr. 9. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Engem sosem zavart különösebben, nem mondom hogy annyira kíváncsi voltam Tyrion Lannister vagy a khalesi ágybeli tevékenységének részleteire, de nem is találtam kínosnak. Az elején azért furcsa volt, mert addig még nem néztem egy olyan filmet vagy sorozatot sem amiben nem csak annyit látsz hogy smárolnak a takaró alatt és max a fiú vállai látszanak ki.
2015. febr. 15. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:

akkor a spartacusnak,vagy a benshee-nek se ess neki.

akkor se ha ezek az utóbbi évek legjobb sorozatai a th mellet:)

2015. febr. 22. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:

4: "...még nem néztem egy olyan filmet vagy sorozatot sem amiben nem csak annyit látsz hogy smárolnak a takaró alatt és max a fiú vállai látszanak ki."

Akkor te gondolom '95-ös, vagy annál későbbi születésű vagy. A nyolcvanas években és a kilencvenes évek elején még természetszerűleg benne voltak ilyen dolgok akciófilmekben, illetve akcióvígjátokban.

2015. febr. 23. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Olvasd el a könyveket. Ott nem mennek rá ennyire a szexre. És a sorozatból sokminden ki is maradt, vagy máshogy oldották meg mint a sorozatban.

Én úgy indultam neki, hogy "ááá trónok harca, nem nézek ilyen sz.a.rt" Az első rész után nem tudtam abbahagyni. Akkor még csak 2 évad volt, gyorsan a végére értem, tudni akartam a folytatást, így elkezdtem a könyveket. Sokkal jobb, mint a sorozat.

2015. febr. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!