Csak szerintem túl perverz a Trónok harca?
Nincs minden szexjelenet ennyire részletezve. Sőt, a 4. évadra szerencsére már szépen visszavettek ebből.
Szerintem sincs értelme.
De amúgy ne azt figyeld vagy tekerd át és úgy oké. :)
Nem veletlenül van rajta besorolas.
Szexjelenetet meg kínosnak erezni eleg eretlen dolog.
akkor a spartacusnak,vagy a benshee-nek se ess neki.
akkor se ha ezek az utóbbi évek legjobb sorozatai a th mellet:)
4: "...még nem néztem egy olyan filmet vagy sorozatot sem amiben nem csak annyit látsz hogy smárolnak a takaró alatt és max a fiú vállai látszanak ki."
Akkor te gondolom '95-ös, vagy annál későbbi születésű vagy. A nyolcvanas években és a kilencvenes évek elején még természetszerűleg benne voltak ilyen dolgok akciófilmekben, illetve akcióvígjátokban.
Olvasd el a könyveket. Ott nem mennek rá ennyire a szexre. És a sorozatból sokminden ki is maradt, vagy máshogy oldották meg mint a sorozatban.
Én úgy indultam neki, hogy "ááá trónok harca, nem nézek ilyen sz.a.rt" Az első rész után nem tudtam abbahagyni. Akkor még csak 2 évad volt, gyorsan a végére értem, tudni akartam a folytatást, így elkezdtem a könyveket. Sokkal jobb, mint a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!