Most akkor mi volt a Looper-A jövő gyilkosa c. film végén az a haj simogatás? Többi lent.
Figyelt kérdés
SPOILER!
Szóval akkor Joe mégsem az anyjával feküdt le,rájöttem de akkor nem értem minek kellett a végére az a haj simogatás,mert a filmben kiderült,hogy Joenak mindig az anyukája simogatta a haját így. És nekem ebből egyértelműen az jött le,hogy a nő Joe anyukája,de kritikák alapján nem. Valaki légyszíves magyarázza el.xd
2015. febr. 8. 17:58
1/1 anonim válasza:
Valamit nagyon félre értettél. Joe rájön a film végén, hogy az Esőcsináló jövőbeli piszihópata karrierjét az indítja el, hogy a jövőbeli énje megöli az esőcsináló anyját (paradoxon) Ezért inkább elébe ment a dolognak és megölte magát.
Szerinted olyan ritka hogy egy anya megsimogatja a fia fejét? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!