A Sherlock c. Sorozatnak lesz 4. évada?
Figyelt kérdés
Nem olvastam a könyveket, úgyhogy nem tudom folytatódik-e a történet. Ha esetleg valaki tudja, akkor azt is leírhatná hogy körülbelül ez mikor várható Magyarországon, ha egyáltalán lesz ilyen. Előre is köszi a válaszokat:)2015. febr. 8. 14:04
1/7 anonim válasza:
Olyat olvastam hogy 2016. elején lesz a premier :/ de remélem nem igaz..
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:l igaziból én is láttam híreket de egyik se volt biztos. Örülök ha lesz 4. Évad, kár hogy ilyen soká...de legalább lesz:)
2015. febr. 8. 14:12
3/7 anonim válasza:
Igen, ez a lényeg :) Meg azért még sem 20 percesek a részek hogy "azonnal" készek legyenek
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen végülis az epizódok hossza megfelel egy-egy filmnek. Úgyhogy 3 "filmet" leforgatni ennyi idő alatt jó eredmény, főleg hogy nem egy hanyag forgatókönyvről és kivitelezésről beszélünk:)
2015. febr. 8. 14:34
5/7 anonim válasza:
Hogy pontosítsak, nagyjából 1,5 órás egy-egy rész, és igen, lesz.
Hogy Magyarországon mikor, szinkronnal, hát arról halvány lila gőzöm nincsen, de nagyjából 6 hónap az eredeti premiertől számítva (ha optimista vagyok).
6/7 anonim válasza:
Jelenleg épp egy 3. és 4. évad közötti különkiadás készül (szintén másfél órás), amit azt hiszem karácsonykor fognak leadni a bbc-n. Ha rákeresel találhatsz forgatási képeket (#setlock). Az lesz benne az érdekes, hogy a viktoriánus korban fog játszódni, de hogy hogy kapcsolódik a történethez, arról még nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!