Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki benne az öt király?

Borsos89 kérdése:

Ki benne az öt király?

Figyelt kérdés
trónok harcában mindig az öt király háborúja ként emlegetik a trónért vívót harcot de ki volt az az öt a 2 baratheon a leinster és a starkok de ki az ötödik ?

#öt-király
2015. febr. 8. 08:36
 1/8 Lestat_626 ***** válasza:
Balon Greyjoy. :)
2015. febr. 8. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Lannister király nincs. Joffrey is Baratheon. (Az nem számít, hogy valójában mi a származása, hivatalason Baratheon.)
2015. febr. 8. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Balon Greyjoy nem is szált harcba a trónért ha jól emlékszem vagy nem? és aszem a 2.évad 2. részében a királyné említi a vadak királyát és akkor számolja össze hogy már öt királynál járunk vagy rosszul tudom?
2015. febr. 13. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Rosszul tudod. Robb Stark sem a vastrónért szállt harcba, ahogy Balon Greyjoy sem.

Robb Északot és a Háromfolyót akarta csak magának.

A Falon túli királyt délen nem is veszik komolyan. Cersei csak gúnyosan hozta fel ezt. Az őrségen kívül senki sem tartja fontosnak azt, ami a Fal túloldalán van.

Egyébként Mance-nek sem a vastrón kell, csak az embereit akarja biztonságban tudni a Fal másik oldalán.

Csak a három Baratheon király harcolt a vastrónért.

2015. febr. 13. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:

*Egyébként ez szimplán azért van, mert igényük sem lehetne rá. Viszont az őseiknek megvoltak a maguk rangjaik.

A Starkok a Tél királyai voltak, a Vas-szigeteknek meg van saját trónuk, a Tengerkő trónus.

2015. febr. 13. 12:46
 6/8 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm most kezdtem el előröl nézni a sorozatot hogy újra értelmezem azokat a részeket amik főlőt el síklotam
2015. febr. 16. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyébként ha elolvasod a könyveket, akkor talán jobban átlátod majd, mert leírva jobban megmarad. :D

Amúgy a Királyok csatájában van így összegezve az öt király, a függelékben. Felsorolva az egész udvarral, nemességgel, akik mögöttük állnak. :D

Habár ez aztán gyakran változik. Ugye a Tyrellek, Freyek is váltanak, és még sokan mások is, akik a sorozatban annyira nincsenek is emlegetve. xD

2015. febr. 17. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért öt király háborúja mert öt függetlennek kikiáltott ország, öt király volt akkoriban

-Renly

-Stannis

-Robb

-Joffrey

Az ötödik számomra kérdéses hogy Balon vagy Daenerys mert a Királyok Csatájának függelékében Daeny az de ő róla akkoriban nem is csinált semmit... érdekes

2015. aug. 15. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!