Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Régen láttam egy filmet, de nem emlékszem a nevére. A részletekre sem nagyon emlékszem, de leírok mindent, ami alapján talán be tudjátok nekem azonosítani a címét. Egy férfi valamiféle elmegyógyintézetben, börtönben, nem tudom hol van és el van úgymond zárva a külvilágtól. Bemesélik nekik a "felette álló" emberek [talán orvosok, gondokzók], hogy nem normális, stb. De rájön hogy minden hazugság, mert számítógépen [talán interneten] talál egy videót, hogy XY dolog történt, ám ezután a videót is megmásítják és más embert raknak bele. Nem tudom pontosan, miről szól a videó, mert régen láttam az egész filmet. Aztán elszökik és egy buszon megy hazafelé, de felszáll egy ember onnan, ahonnan jött [gondozó, orvos, őr, nem tudom] és rábeszéli, hogy vissza kell mennie. Azt hiszem, már majdnem parancsolja neki, mert eléggé élesen mondja. Utána nem emlékszem már. Úgy rémlik, mindha a családjához akart volna hazaszökni és a családjáról titkolóztak neki. Olyasmit akarnak neki bemesélni, mindha teljesen ostobaság lenne, amiket gondol, pedig igazat gondol, nem elmebeteg és erre rájön. Tudom, kicsit gáz a kérdés, mert alig-alig rémlenek a dolgok, de hátha valaki tudja a film címét.2015. febr. 6. 22:25
1/3 anonim válasza:
Biztos érdekes film lehet,kár hogy nem láttam,de hátha kapunk rá választ,engem is érdekel a film. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem is csak rémlik egy-két jelenet, de azt tudom hogy eléggé jó film :) Bárcsak valaki meg tudná mondani a címét.
2015. febr. 7. 18:02
3/3 A kérdező kommentje:
Régen írtam a kérdést, de megtaláltam :) A címe: A Lazarus-terv és Paul Walker [RiP szegény] játszik főszerepet.
2016. jan. 1. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!