Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A trónok harca az végig ilyen...

A trónok harca az végig ilyen hatalmi harcról szól, vagy át fog fordulni a történet?

Figyelt kérdés
Megnéztem 2 részt,de eddig nem nagyon kötött le
2015. febr. 6. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Hatalmi harcok, szexxel és csatákkal fűszerezve. Habár én csak a könyvet olvastam, de nagyon tetszett.
2015. febr. 6. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:

2 rész alapján nem igazán lehet sztem eldönteni,h tetszik-e vagy sem.

De lényegében igen. Mindenkinek megvan a maga harca. Királyvárban főleg a sunyiskodó, kémeket alkalamzó, sokszor gátlástalan "játék". Háború a Folyóvidéken. Majd lesz, aki a tényleges trónörökös és mindenáron a Vastrónra akar ülni. Északon először egyrészt az Őrség és a vadak konfliktusa, majd később alakul. Essoson Dany és Viserys próbál sereget találni, stb.

Tehát több van mögötte,mint néhány személy harca a hatalomért.

2015. febr. 6. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Plusz a könyvek sokkal jobbak. A sorozat majdhogynem egy vicc.
2015. febr. 6. 21:48
 4/5 A kérdező kommentje:

egyedül abban bíztam,hogy a másokkal valahogy feldobják a sorozatot,de ahogy elnézem nekik csak pár percnyi szerep jutott

mindegy azért kösz,lehet meglesek még 1-2 részt,de tapasztalatom szerint ami 1-2 rész alatt nem ránt magával az nem is fog

2015. febr. 6. 21:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig érdemes lenne ledarálni legalább az első évad felét. Régen láttam az első évadot, de emlékeim szerint az első 2 rész arra sem volt elég, hogy felállítsák a bábukat a sakktáblára, nemhogy bárkit is bárhová szippantson :))

Egyébként van benne egyéni dráma is dögivel, szóval nem kizárt, hogy a későbbiekben tetszeni fog. Viszont jah, a címből is adódik, hogy azon megy a szenvedés, hogy ki foglalja el a 7 királyság trónját.

A másik, hogy ez ilyen 1000 oldalas köteteket próbál belesűríteni 10 x 50 perces évadokba. Nem tudom, hogy mibe akarod, hogy átforduljon a történet (romantikus vígjáték pl. sose lesz belőle :P), de a karaktereket, motivációikat, történéseket sokkal jobban bemutatják a könyvek. Plusz több bennük a rémfarkas is :D

2015. febr. 7. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!