Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik dalok lesznek a Violett...

Melyik dalok lesznek a Violetta koncerten?

Figyelt kérdés
Fontos lenne :)
2015. febr. 5. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
de igen pont magyaroszágot! mert ott ahol ők most mentek ott már régebben voltak és nekik már előadták a második és az első évad dalait. nálunk meg még soha nem voltak ezért nekünk csak az első és második évadból lesznek a dalok illetve A HARMADIK ÉVADBÓL az En Gira... de linkelek is vagyis idézek a livenationról mert ott is írják. "A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az „En Gira" is. [link] tekerjetek lejjebb egy kicsit és ott van a "további információ" felirat alatt a szövegben!!!!!
2015. febr. 7. 15:20
 12/25 anonim ***** válasza:
utcsó vagyok! és ezért nincs igazad előttem válaszoló abban h "magyarországot nem hagyják ki".
2015. febr. 7. 15:21
 13/25 anonim ***** válasza:
nem bántásnak irtam félre ne értsetek!! énis örülnék ha a 3. évad dalait is énekelnék. :)!!
2015. febr. 7. 15:22
 14/25 anonim ***** válasza:

Kár, h csak az En gira lesz. :(

Megnéztem volna Tinit vörös parókában. :D

Amúgy sajna konkrét részletes lista még nincs a Pesti koncert dalairól. Vagyis lehet, h van, de én még nem láttam. Az a lista, amit Tinista bemásolt a spanyolországi és portugáliai koncertekre érvényes. Elvileg, de én nem hinném, h a Libre soy-t is énekelné. Maximum egy Martina Stoessel koncerten, de nem egy Violetta koncerten.

2015. febr. 7. 18:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Tinista listája a wikipediáról van. És annak az oldalnak nem lehet hinni. Bárki bármit feltölthet, és le sem ellenőrzi senki. Volt már, h felraktak két KITALÁLT háborút is, ami persze soha nem történt meg. És hasonló hülyeségeket, szóval amit ott láttok az nem biztos!
2015. febr. 7. 18:15
 16/25 anonim ***** válasza:
a libre soyt még lehet de az En Girán kivűl nem hiszem meg ott van az oldal amit linkeltem ott leírják
2015. febr. 7. 18:17
 17/25 Tinista ***** válasza:
Jól van, akkor elnézést. :D Amúgy meg nem a wikipédiáról szedtem hanem egy Violettás oldalról. De mindegy majd megtudjuk a koncerten.
2015. febr. 7. 18:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Jó, bocsi, csak ott is láttam egy hasonlót.

De valami akkor sem stimmel. Jó, az még oké, hogy a Te creo-t kihagyják, de az En mi mundo-t? Melyik koncertből hagynák azt ki??? Tienes el talento és Euforia? Ez a kettő mindig egymás után jön. És repülni is fog a végén. Mikor? Amikor Jorge-val duettezik? A Libre soy-ról már leírtam a véleményem.

2015. febr. 10. 20:56
 19/25 Tinista ***** válasza:
Semmi gond. Amúgy nem sorban írtam és az En Mi Mundot meg kifelejtettem. :)
2015. febr. 10. 21:14
 20/25 anonim ***** válasza:

Ja, jó. :)

De a Te creo-t hiányolni fogom :(

Mindegy, ez van :,(

2015. febr. 11. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!