Emlékszik még valaki ezekre a rajzfilmsorozatokra? Mai fiatalok, ti hallottatok még róluk?
Animánia, Batman (the animated series). Gyerekkoromban imádtam őket, de még most 23 évesen is szívesen megnézem őket mert felnőtt fejjel is szórakoztató, de szerintem a mai fiatalok már csak ezeket a gagyi japán borzalmakat ismerik, amiket nem hiszem, hogy bárki aki betöltötte a 16-ot jó érzéssel megnéz.
Komolyan talán a Sötét Zsaruk óta nem volt normális rajzfilmsorozat.
Kiváncsi vagyok a fiatalabbak véleményére, az idősebbekkel meg szívesen nosztalgiáznék :-)
Nekem ezek voltak a kedvencem:
-Balu kapitány
-Csipet Csapat
-Mosómacik
-Gumimacik
-Hupkék Törpikék
-Kacsamesék
-Cápali és Cápeti
-Denver-az utolsó dinoszaurusz
(talán még a Tini Ninják)
23 éves vagyok, de gyerekkoromból Batman-re nem emlékszem... ami beugrik, az a Magyar Népmesék, Frakk, Süsü, Krisztofóró (vagy mi volt az a másik sárkányos), nagyon kiskoromban a Futrinka utca, meg Mazsola, No megállj csak!.
Sztem mi más csatornákat néztünk :)
Az elsőéből én is szerettem a Balu kapitányt, a Csipet csapatot, Gumimacikat (abból még társasjátékom is volt), a Kacsameséket és a Cápali és Cápetit, de ezek ma már nem kötnének le.
A Hupikék törpikéket nem szerettem.
A Denver-nek a címe rémlik, de nem mond sokat.
A Mósómacikról fogalmam nincs, hogy az melyik.
A másodikéből meg a Süsüt, a Krisztofórót és a No megállj csak is jó volt, de már ezek se nagyon kötnének le.
De hogy a Batman ilyen kevés embert mozgatott meg, azt nem is értem.
Én 11 vagyok,és még mindig mesét nézek :D
Régen szerettem:
-Teletabik
-Gumimacik
-Hupikék-törpikék
-Bolondos dallamok
-Tom és Jerry
Nekem vegyes, a fentebb felsoroltak közül sokat ismertem(pl.: Csipet csapat, Tom és Jerry, Hupikék T....), mind az újakat, mind a régieket... még néhány újabbat is láttam, hála barátnőm húgának... pl.: animék, Sharon naplója... Többet már nem tudok XD
Azon viszont meglepődtem, hogy ilyet senki sem írt mondjuk, hogy Micimackó.... :)
24F
Emlékszem? igen
Láttam? nem
Szeret(t)em: Magyar népmesék, Süsü, Krisztofóró, Hupikék Törpikék, Csipet csapat, Nils Holgerson, sőt, Tini nindzsák, és igen, az animéket is szeretem, + Scoopy Doo, Flúgos futam, Frédi és Béni (azt hallottam, angolul nem is rímel, csak Romhányi (?) javította fel az egészet!!!), Jetsons, stb. stb. stb.
Nem szeret(t)em: Batman, Bolondos Dallamok :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!