Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Emlékszik még valaki ezekre a...

Emlékszik még valaki ezekre a rajzfilmsorozatokra? Mai fiatalok, ti hallottatok még róluk?

Figyelt kérdés

Animánia, Batman (the animated series). Gyerekkoromban imádtam őket, de még most 23 évesen is szívesen megnézem őket mert felnőtt fejjel is szórakoztató, de szerintem a mai fiatalok már csak ezeket a gagyi japán borzalmakat ismerik, amiket nem hiszem, hogy bárki aki betöltötte a 16-ot jó érzéssel megnéz.

Komolyan talán a Sötét Zsaruk óta nem volt normális rajzfilmsorozat.

Kiváncsi vagyok a fiatalabbak véleményére, az idősebbekkel meg szívesen nosztalgiáznék :-)

2010. febr. 10. 11:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem ezek voltak a kedvencem:

-Balu kapitány

-Csipet Csapat

-Mosómacik

-Gumimacik

-Hupkék Törpikék

-Kacsamesék

-Cápali és Cápeti

-Denver-az utolsó dinoszaurusz

(talán még a Tini Ninják)

2010. febr. 10. 11:54
 2/9 anonim ***** válasza:

23 éves vagyok, de gyerekkoromból Batman-re nem emlékszem... ami beugrik, az a Magyar Népmesék, Frakk, Süsü, Krisztofóró (vagy mi volt az a másik sárkányos), nagyon kiskoromban a Futrinka utca, meg Mazsola, No megállj csak!.

Sztem mi más csatornákat néztünk :)

2010. febr. 10. 12:05
 3/9 A kérdező kommentje:
2010. febr. 10. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
az első kommentes kedvencei az enyémek is:)Batmanra emlékszem,de az inkább tesóm kedvence volt.Meg a Pókember is.De volt még az Én kicsi pónim is.Ami mostanában megy hétvégén reggelente micimackó ,hát szerntem az is elég gagyi.Sokkal jobbak voltak a régi rajzolt mesék,mint ez a 3D-s szar.
2010. febr. 10. 19:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Az elsőéből én is szerettem a Balu kapitányt, a Csipet csapatot, Gumimacikat (abból még társasjátékom is volt), a Kacsameséket és a Cápali és Cápetit, de ezek ma már nem kötnének le.

A Hupikék törpikéket nem szerettem.

A Denver-nek a címe rémlik, de nem mond sokat.

A Mósómacikról fogalmam nincs, hogy az melyik.

A másodikéből meg a Süsüt, a Krisztofórót és a No megállj csak is jó volt, de már ezek se nagyon kötnének le.

De hogy a Batman ilyen kevés embert mozgatott meg, azt nem is értem.

2010. febr. 11. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 11 vagyok,és még mindig mesét nézek :D

Régen szerettem:

-Teletabik

-Gumimacik

-Hupikék-törpikék

-Bolondos dallamok

-Tom és Jerry

2010. febr. 13. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem vegyes, a fentebb felsoroltak közül sokat ismertem(pl.: Csipet csapat, Tom és Jerry, Hupikék T....), mind az újakat, mind a régieket... még néhány újabbat is láttam, hála barátnőm húgának... pl.: animék, Sharon naplója... Többet már nem tudok XD

Azon viszont meglepődtem, hogy ilyet senki sem írt mondjuk, hogy Micimackó.... :)

2010. febr. 21. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
ja, amúgy,ha fontos, 16 vagyok
2010. febr. 21. 19:59
 9/9 anonim válasza:

24F

Emlékszem? igen

Láttam? nem

Szeret(t)em: Magyar népmesék, Süsü, Krisztofóró, Hupikék Törpikék, Csipet csapat, Nils Holgerson, sőt, Tini nindzsák, és igen, az animéket is szeretem, + Scoopy Doo, Flúgos futam, Frédi és Béni (azt hallottam, angolul nem is rímel, csak Romhányi (?) javította fel az egészet!!!), Jetsons, stb. stb. stb.

Nem szeret(t)em: Batman, Bolondos Dallamok :)))))

2010. jún. 29. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!