Ki tudja az alábbi két filmet beazonosítani?
Két régi filmről van szó.Harmincon túl vagyok, de hiába keresek 2 filmet. Sajnos sok információval nem rendelkezem - remélem lesz valaki, akinek ennyi is elég a filmcíméhez.
1, A film egy paliról szól, akinek megölték a szerelmét (feleségét, leányát). Bosszúból épít egy élethű robotot, amelynek a mellkasából egy ventilátor van és a gyanútlan (és persz e aperverz állatokat is) elteszi láb alól. A pasik rámozdulnak a mutatós nőre - a gép pedig kivégzi őket!
2, A másik is hasonló a krimi-thriller vonalon mozog. Abban egy férfi-női páros akar elkapni egy gyilkost, akiről csak annyit tudnak kideríteni (persze a sokadik holttest után), hogy a telefon segítségével (különböző frekvenciájú hangokkal) egymás után leszedi az áldozatait.
Kis spoiler még - a végén, a sarokba dobják a vonalas telefont, így nem hal meg a főhős.
(nem, nem a Gyilkosság telefonhívásra)
Nagyon régi, már-már retrónak is mondhatjuk. Én a 70 évek második felétől a nyolcvanas évek végéig határolnám be a gyártási idejét.
(mindkettőben fehér főszereplők voltak és amerikai filmek)
Bocsánat a részleges információkért. Bízom benne, hogy lesz olyan filmguru, aki tud segíteni!
Előre is köszönöm!
A második tökéletes válasz! Nem is gondoltam volna, hogy Chamberlain film volna.
Az első pedig sajnos nem jó válasz. Annyival tudnám kiegészíteni, hogy a jelenben játszódó film volt. (tehát a 75-85 körüli időkben). Nagyvárosi környezetben, szőkés csaj volt a "robot" - leginkább a Terminátor 1 körül volt nagy divat a cyberes téma.
Mindenesetre jár egy hatalmas köszönet a "telefonos válaszért"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!