Ez melyik manga?
Sziasztok.^^ Még régebben olvastam egy yaoi mangát,csak sajnos elfelejtettem a címét.Megpróbálom leírni a tartalmát...remélem tudtok nekem segíteni.. :)
A lényeg,hogy van 2 srác,akik járnak,és a suliban van testsúlymérés meg ilyenek,és kiderül,hogy az egyik fiú alacsonyabb,és azt hiszem 5-6 kilóval nehezebb a pasijánál. Ezek után nem is akar vele lenni,meg nem eszik stb.Egyszer fenn vannak a tetőn és veszekednek,és a srác bocsánatot akart kérni a párjától,de megszédült és elájult.(?)Ja,és azt kifelejtettem,hogy amikor a fiú pasija felhívja magához azt is elutasítja.A végén pedig,amikor khmm..együtt vannak,akkor mondja,hogy ne emelje fel,mert nehéz,és erre a párja meg mondja,hogy nem lányból van... :D
U.i. : lehet,hogy valahol belekeveredtem,de név nélkül elég nehéz volt leírni.. :D
A gyors válaszokat megköszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!