Most néztem meg a Holtodiglan című filmet. Nektek mi a véleményetek róla?
Rengeteg sebből vérzik a film, sok hiba van benne. Lehet, hogy túl kritikus vagyok, de tényleg sok dolog van, amitől hitelességét veszti. De csak hogy két személyes gondolat: a pasi megcsalta, míg el volt tűnve, sőt, jó ideje a kis libát dugta. Főleg abban a helyzetben tolerálhatatlan. A másik pedig az, hogy a végén gyerek ide, gyerek oda (ráadásul nem is tudja, hogy a sajátja-e egyáltalán), kitart mellette, a helyett, hogy elmenekülne.
Nem sajnálom a pasast, még akkor sem, ha az alapgondolatot értem, hogy egy nő sarokba szorította.
Tényleg vannak benne logikai hibák, mondjuk ettől még izgalmas film.
Viszont az amerikaiak hülyék, a csaj meg különösen pszichopata, nagyon ritka az ilyen.
Én is igyekszem nem figyelni, de azért mikor kb. mintha egy erős OCD-s beszabadulna valahová, gyönyörűen elrendezve, szimmetrikusan álnak a garázsban a vásárolt tárgyak, úgy, hogy a pasinak egy ujjlenyomata nincs rajtuk, és a rendőrség egyből ugrik rá, hogy márpedig hogy lebukott, azért azt nemár... Meg Neil P. Harris (nem emlékszem már a nevére a filmben) mondja, hogy az egész háza be van kamerázva, ott biztonságban van. És a kamerák nem rögzítették akkor, hogy milyen jól etyeg a csajjal, nem bántalmazza meg semmi? A felvételek alapján elég hamar más vége lehetett volna a sztorinak.
De maga a filmnek azon része, ahogy a nő kitervelte és megvalósította a szökést, az tényleg rendben van.
A végére már kezdett túl sok lenni benne a hülyeség, ami kifejezetten idegesített. Az említett okokból (a ház felvételei pl.) kifolyólag igen rövid úton le lehetett volna buktatni a csajt; nem kell hozzá Columbónak lenni.
Az egész filmben volt számomra valami taszító hálivúdi "ezt a filmet is de kuvva jól összeraktuk" rátartiság. Ettől eltekintve nem untam. De pl. a Nyomtalanul vagy a Fogságban sokkal-sokkal jobb film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!