A Rush: Hajsza a győzelemért film második része tényleg tervbe van véve vagy csak szó beszéd?
Figyelt kérdés
2015. febr. 3. 19:16
1/3 anonim válasza:
Nem hinném... A film Lauda és Hunt versenyfutásáról és rivalizálásáról szólt. Niki egész pályafutásán átszaladt a film, James pedig meghalt, nem igazán tudom elképzelni hogy miről szólhatna a második rész.
Lauda pályafutásának eleje csak érintőlegesen volt ábrázolva, a vége pedig csak említve volt, de nem hiszem hogy ezekből mozifilmet kéne/lehetne csinálni.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem hanem Raikönen ás asszem Alonso versengéséről is lenne egy.
2015. febr. 3. 19:34
3/3 anonim válasza:
Hol olvastad ezt?
Szerintem elég sz..r ötlet. Raikonnen és Alonso rivalizálása közel sem ilyen érdekes, ráadásul mindketten aktívak még, arról nem is beszélve hogy a világon semmi köze nem lenne az első filmhez, fura lenne ha Rush 2 néven adnának ki egy ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!