Le írnátok mi volt a kedvenc részetek a SZJG sorozatban?
Minden rész, amin sírni lehet! :)
Pl.: a 8/2 vége.
Uh sok volt, de ez az egyik:
– Látom, az utolsókat rúgod – jegyeztem meg kelletlenül, ahogy beléptem. Cortez nagy nehezen
levette a szemét a tévéről, és felém nézett.
– Nem sértegetjük a beteget – ajándékozott meg egy gyönyörű mosollyal. Letettem a táskám a fotel
karfájára, és sóhajtva fordultam felé.
– Jól nézel ki – tártam szét a karom hitetlenül.
– Örülök, hogy tetszem – felelte, amitől azonnal elöntötte a fejem a pír.
– Úgy értem, nem tűnsz betegnek – javítottam ki magam.
– Pedig nagyon rosszul vagyok – mondta komolyan, de a szemén láttam, hogy magában mosolyog.
– Igazán? – ültem le.
– Igen.
– Hoztam egy kis házit. Hátha attól jobban leszel – szedtem elő a táskámból a könyveimet.
– Á, most nem bírok koncentrálni. Ez a fejfájás – kapott látványosan a fejéhez. – Hoznál egy
gyógyszert?
– Tessék? – döbbentem le. Megismételte, úgyhogy felálltam, és lementem a lépcsőn. Kértem a
nagymamájától, aki visszafojtott mosollyal nyomott a kezembe egy fájdalomcsillapítót, amit
fölvittem Corteznek.
– Köszi. Ideadnád a kólám? Ott van az asztalon – folytatta a színészkedést.
– Persze – sziszegtem. Odamentem, felvettem a palackot, és visszavittem neki. Beleivott a kólába,
és némi tűnődés után letette a gyógyszert a szekrényére. – Nem veszed be? – csodálkoztam.
– Kicsit enyhült – felelte, én pedig rájöttem, hogy totál hülyét csinál belőlem.
Visszaültem a fotelbe, és kinyitottam a franciafüzetem.
– Durand ma továbbment az anyaggal, csak egy jegyzetem van, úgyhogy másold át, légyszi.
Cortez? – emeltem fel a fejem, és tátva maradt a szám, ugyanis ahelyett, hogy rám figyelt volna, a
telefonját nyomkodta.
– Figyelek közben – nyugtatott meg, de üvöltött róla, hogy fogalma sincs arról, mit mondtam.
– Oké, én elmegyek – álltam fel dühösen.
– Előtte hoznál nekem egy zsepit? Ott van, pont előtted – mutatott felém. Ez már több volt a soknál.
– Nesze – dobtam neki oda a dobozt, mire elröhögte magát.
– Ideges vagy? – kérdezte szemtelenül. Úgy döntöttem, hogy nem fog levenni a lábamról a
mosolyával, sem a gyönyörű szemével, sem pedig az idegesítően imádnivaló stílusával. A délutánom
megy rá, hogy elhoztam neki a leckét, úgyhogy elég volt.
– Igen! – feleltem őszintén. – Add azt ide – nyúltam a telefonjáért.
– Tessék – ejtette a kezembe.
– És légyszi, írd, amit mondok.
– Rendben – bólintott mosolyogva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!