Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Sziasztok!
Egy olyan filmet keresek, amit még valamikor régen (kb 15 éve) láttam a tv-ben. Még kisebb voltam és nem is figyeltem nagyon, viszont két jelenet megmaradt. :)
Elég régi filmről van szó.
Az egyik jelenet:
Van egy nő (gazdag) és egy férfi (szintén gazdag, gróf lehetett a filmben). A férfi megerőszakolja a nőt, és a nő elájul (vagy valami ilyesmi). Mikor felébred meglátja a férfit az ágyon (a nő a földön volt) hasba szúrva egy késsel. Megfogja a kést és (talán) sikoltozni kezd. Valaki benéz a szobába, meglátja a nőt késsel a kezében és hívja a rendőrséget. A nőt letartóztatják.
A másik jelenet amire emlékszem tulajdonképpen a vége:
Bírósági tárgyalások következnek, azt hiszem a végén a nőt halálra ítélik.
Azonban van egy másik nő, aki szegény, talán szolgáló volt az említett gazdag hölgynél, és ha jól emlékszem vannak gyermekei is. Elmegy a tárgyalásokra, és mikor a gazdag nőnek kimondják az ítéletét, ez a szegény asszony feláll, és hangosan közli, hogy ő tette, ő volt a gyilkos.
Ennek hallatára a gazdag nő összeesik.
Nem tudom, hogy a szegény nőt halálra ítélték-e végül. Igazából semmi más nem rémlik a filmből. Látta valaki esetleg, vagy tudja melyik filmről van szó? :)
Ritkán eszembe szokott jutni ez a két jelenet, és ha tudnám a címét, megnézném. Kerestem már a google-ben, de nem találtam a kevés információ végett. Az is lehet, hogy nem egy híres filmről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!