Milyen sorozatokat ismertek, amik hasonlítanak: the walking dead, trónok harca, csillagkapu stb?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 19:31
1/4 anonim válasza:
Ezek között nem sok hasonlóság van. Max olyan sci-fis beütést tudnék rájuk aggatni.
Ki vagy doki, Odaát, Teen Wolf(bár ez egy kicsit talán lányosabb), Star trek
2/4 anonim válasza:
ezeket a sorikat én is láttam, és még ezeket ajánlották rá(van amit láttam már, de olyan is, amit még nem)
The Walking Dead: The 100 és Falling Skies
Game of Thrones: Spartacus
Stargate: Doctor Who
3/4 anonim válasza:
Ripper Street.
Ami tulajdonképpen egyikre sem hasonlít, viszont 19. százados Angliás, nyomozós-drámás, baromi jó atmoszférával, igencsak érdekes karakterekkel, izgalmas sztorival és a Trónok harcához hasonló nyersességgel.
4/4 anonim válasza:
Z Nation - Még csak 1 évad van belőle, feliratosan de jó kis sorozat. Indavideon megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!