A "Ha eljön Joe Black" c. film hogy tetszett Nektek?
Figyelt kérdés
A tesómnak nagyon nem, szerintem viszont nem rossz. Bár egy negyed órával kevesebb könnyezés is elég lett volna ... Meg a testi szerelem beteljesülése Joe-val is szül néhány furcsa gondolatot...2010. febr. 9. 18:29
1/7 anonim válasza:
Szerintem unalmas volt és csöpögős.Nemrég volt a tv-be késő éjjel és nem érte meg fenn maradni miatta.
21/L
2/7 anonim válasza:
hát az már nem mostani fil rég láttam már de jó
4/7 anonim válasza:
Nagyon jó film,de én különösebben nem szeretem, azért megnézem,ha véletlenül megy a tv-ben.
5/7 anonim válasza:
Én először a tévében láttam tetszett a film, de a legjobban Brad Pitt tetszett benne, de tudni kell, h utálom Brad-et nem jön be, de eben a filmben nagyon! Annyira tetszett a film, h utána le is töltöttem!
7/7 anonim válasza:
Nagyon szuper, kedvenc filmem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!