A Vissza a jövőbe! Dokija tulajdonképpen nem is ismeri Martyt?
Volt egy eredeti idősík, ahol Marty apja lúzer maradt, a főnöke Biff lett, ésatöbbi, és Marty ide született meg, és nőtt fel. Hogyy ebben az idősíkban honnan ismerik egymást a dokival, az nem derül ki. Gondolom Marty unatkozó tini volt, ezért összehaverkodott vele, és járkált hozzá. Ez teljesen részletkérdés.
Aztán onnantól kezdve, hogy Marty visszamegy, valóban kialakul az a sík, ahol a múltnak köszönhetően ismerik egymást, hisz ott a doki már nyilván direktbe ügyelt rá, hogy majd 30 év múlva megismerkedjenek valamilyen módon.
Félreértetted, én úgy értem, hogy akivel átélik a kalandokat, az igazából nem az a doki, de elfeledkeztem róla, hogy a doki végül golyóálló mellényt vesz fel. Mindegy most már, a lényeg, hogy én értem, mit akartam. :)
Amúgy valahol kiderül, talán egy számítógépes játékban, hogy az eredeti idősíkon onnan ismerik egymást, hogy a szülei nem akarják, hogy oda járkáljon, meg mindenki hülyének nézi a dokit, és ő dafke oda megy ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!