Az Unfriended (Cybernatural) című film mikor lesz magyar szinkronnal?
Figyelt kérdés
Idén tavaszra van kiírva, ez most arra vonatkozik, hogy eredeti nyelven akkor jön ki, vagy magyarul?
Mert itt például 2014 van.
Egyébként nektek is tetszik a film előzetes alapján?
A válaszokat előre köszönöm.
2015. jan. 31. 19:50
1/13 anonim válasza:
tavasszal szerintem lesz a mozikban es akkor mar biztosan szinkronosan, par honapra ra pedig neten is fent lesz magyarul szerintem. nekem nagyon tetszik es ha tenyleg adjak majd a mozikban, mindenkeppen megnezem, erdekel:)
2/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem vagyok egyedül :)
2015. febr. 25. 20:37
3/13 A kérdező kommentje:
És köszönöm a választ :)
2015. febr. 25. 20:37
4/13 anonim válasza:
Az előzetesben írják, hogy online lesz..
5/13 A kérdező kommentje:
Oké köszi :)
2015. márc. 6. 17:19
6/13 anonim válasza:
Április 17-én jött ki a film Amerikában, ezért valószínű, hogy nemsokára. :D
7/13 A kérdező kommentje:
De ez neten volt, de jegyet kellett venni, vagy hogy is van ez? Most akkor itthon is neten lesz, vagy moziban adják, vagy mi? Valaki segítsen :/
2015. ápr. 28. 21:51
8/13 anonim válasza:
Először felrakják feliratosan kb. a kiadás után 1-2 hónappal, azok akiknek van idejük erre. Ezután ha nagy sikere lesz külföldön valószínűleg raknak hozzá szinkront és leadják a tv-be, majd utána valaki a szinkronosat is felteszi netre.
9/13 anonim válasza:
Bocsi elfelejtettem írni, a tv-ben, csak azután adják le, hogy a mozikban megjelent.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2015. máj. 14. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!