Rajtam kívül ki sírt amikor a Hobbit 3-ban meghalt KILI?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 15:24
1/11 anonim válasza:
Nem, mivel még nem láttam, de köszönöm a spoilert! :)
2/11 A kérdező kommentje:
Szívesen! :)
2015. jan. 31. 15:46
3/11 anonim válasza:
Hatalmas spoiler egy 78 éve megjelent könyvből :D
Mivel olvastam a könyvet, így extra adag zsepivel indultam a moziba, de nem kellett használnom őket. Inkább csak amiatt támadt heveny bőghetnékem, hogy egy alapvetően jó történetet hogy lehetett így elcsellózni.
4/11 anonim válasza:
Tehát ha egy film egy könyvnek az adaptációja, akkor nem lehet spoilerezni?
5/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mikor jött ki a könyv, nem mindenki olvasta, még te sem úgy születtél, hogy ott volt az összes Tolkien könyv cselekménye a fejedben és biztos, hogy volt egy olyan szakasza az életednek, mikor ez számodra is spoiler lett volna, hiába jelent meg a könyv már úgy 50-60 évvel előtted. :D
6/11 A kérdező kommentje:
Valaki válaszolna? :)
2015. jan. 31. 18:46
7/11 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. Nehéz lett volna kiírni, hogy SPOILER ALERT, ugye? :)
Én nem. Kevés film tud megríkatni, a fölöslegesen elnyújtott adaptáció nem szerepel köztük.
8/11 anonim válasza:
A filmet még nem láttam de a könyvet olvastam. Bírtam Kilit de azért nem hiszem hogy meg fogom könnyezni. De attól még szomorú vagyok hogy meghalt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!