Mi a velemenyetek a grimmrol?
inkább egy elmegy sorozat,mert az alapötlet nem lenne rossz és a kivitel sem,de a főszereplő karakter túl pipogya ahhoz,hogy hentelje és darabolja a lényeket,ehelyett legtöbbször letartóztatja őket.
e miatt nem az igazi és marad meg szinte végig lagymatag,de azért nézős.
az első évad nyögvenyelős,a 2.ra kezd már beindulni és a 3-4. évadok már jók a részek is összefüggőbbek.
plusz ebben a sorozatban szerepel a sorozattörténelem egyik legirritálóbb karaktere a grimm csaja juliet,aki végig azon van,hogy visszafogja emberünket még jobban és hétköznapi embert faragjon belőle,tehát minden szinten a nézők ellen dolgozik az összes évadban.
és a helyett hogy kiírnák a francba,a 2. évadban központi szerepet kap ez is negatívum.
"legirritálóbb karaktere a grimm csaja juliet,"
nem tudom mit láttál utoljára, de Juliett elég erőteljes változáson megy át a 4. évadban!
Kijön belőle az "állat"
Egyébként mi a férjemmel nagyon szeretjük :D
igen,azóta már kezdem utolérni a sorozatot,este jutok el az évadzáróhoz.
de mindenesetre jó,hogy kezdtek valamit végre vele,remélem nick is bekeményedik lassan,mert nem is emlékszem mikor nyakazott utoljára.
"remélem nick is bekeményedik lassan,mert nem is emlékszem mikor nyakazott utoljára."
Na igen, én is azon röhögök, hogy az új grimm kiscsaj mennyivel tökösebb nála. :) De azért már javult ezen a téren az elejéhez képest.
Én amúgy nagyon szeretem a sorozatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!