Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a velemenyetek a grimmrol?

Mi a velemenyetek a grimmrol?

Figyelt kérdés
olvastam hogy nagyon jo sorozat es szeretnem elkezdeni. szerintetek jo? erdemes megnezni?

2015. jan. 30. 13:32
 1/7 anonim válasza:
Én próbáltam nézni, de vagy 4 részig bírtam. Maga az alapsztori nem lenne rossz, de engem nem kötött le. Lehet velem van a baj, mert eddig semmilyen sorozatot nem tudtam tovább nézni pár résznél. De az animált vagy milyen részek jól megvannak csinálva. Voltak benne olyan gyilkosságok amik kifejezetten tetszettek (mármint nem egy sablon, hogy lelövik vagy hasonló). Szerintem egy próbát megér.
2015. jan. 30. 18:13
 2/7 anonim ***** válasza:
58%

inkább egy elmegy sorozat,mert az alapötlet nem lenne rossz és a kivitel sem,de a főszereplő karakter túl pipogya ahhoz,hogy hentelje és darabolja a lényeket,ehelyett legtöbbször letartóztatja őket.

e miatt nem az igazi és marad meg szinte végig lagymatag,de azért nézős.

az első évad nyögvenyelős,a 2.ra kezd már beindulni és a 3-4. évadok már jók a részek is összefüggőbbek.

plusz ebben a sorozatban szerepel a sorozattörténelem egyik legirritálóbb karaktere a grimm csaja juliet,aki végig azon van,hogy visszafogja emberünket még jobban és hétköznapi embert faragjon belőle,tehát minden szinten a nézők ellen dolgozik az összes évadban.

és a helyett hogy kiírnák a francba,a 2. évadban központi szerepet kap ez is negatívum.

2015. ápr. 26. 21:18
 3/7 anonim válasza:

"legirritálóbb karaktere a grimm csaja juliet,"

nem tudom mit láttál utoljára, de Juliett elég erőteljes változáson megy át a 4. évadban!

Kijön belőle az "állat"

Egyébként mi a férjemmel nagyon szeretjük :D

2015. máj. 18. 15:06
 4/7 anonim ***** válasza:

igen,azóta már kezdem utolérni a sorozatot,este jutok el az évadzáróhoz.

de mindenesetre jó,hogy kezdtek valamit végre vele,remélem nick is bekeményedik lassan,mert nem is emlékszem mikor nyakazott utoljára.

2015. máj. 18. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:

"remélem nick is bekeményedik lassan,mert nem is emlékszem mikor nyakazott utoljára."

Na igen, én is azon röhögök, hogy az új grimm kiscsaj mennyivel tökösebb nála. :) De azért már javult ezen a téren az elejéhez képest.

Én amúgy nagyon szeretem a sorozatot.

2015. jún. 2. 12:00
 6/7 anonim válasza:
Nekem meg lassan elvonási tüneteim lesznek!!! Hol van még szeptember a kövi évaddal? :(
2015. jún. 2. 12:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Imádom! Habár Nick... nem felel meg szerintem annyira Grimm-nek! Mármint, a Grimmeknek nem az a feladatuk hogy letartóztassák a lényeket, hanem hogy megöljék őket! :) Azonban most is inkább a letartóztatást választja mind a megölésüket...
2015. júl. 10. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!