Ti hogyan értelmeztétek a V mint vérbosszú végét?
(LEHET LELÖVÖM A POÉNT!!)
Mármint? A forradalom győzedelmeskedik a nép összefogása által és nem éreznek szánalmat, ellenszenvet V tevékenysége miatt, hanem felveszik a maszkját, ergó követik, még ha V meg is hal, de továbbviszik eszméjét. Erre gondolsz?
Spoiler!
Én azt nem értettem, hogy a végén olyanok is levették a maszkjukat, akik már meghaltak, gondolok itt a leszbikus csajra, aki a levelet írta, meg a műsorvezetőre. Talán csak azt akaraja szimbolizálni, hogy mindenki V mellett áll az ügyben, vagy hogy van ez az egész?
"igen, az oké azt én is láttam hogy sokan követik de a csaj kire utalt először amikor a végén mondja a nyomozónak hogy kiknek az akaratát hajtotta végre V, és mielőtt a családját sorolja, mond egy nevet. az ki?"
Edmond Dantés nevét mondja, ő a Monte Cristo grófjának a főszereplője, a filmnek amit V mutatott Evey-nek. Több párhuzam is fellelhető az ő és V életében mint például a bosszúvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!