Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jelenik meg a Yugioh...

Mikor jelenik meg a Yugioh többi része magyarul?

Figyelt kérdés
Az 1-49ig megnéztem magyarul de 50től felfelé már nem találtam, meg fog magyarul is jelenni?
2015. jan. 29. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 110 részig van magyarul, 150 részig angol de magyar felirat, a legvége meg japán és magyar felirat. Elég régen néztem végig olyan 3-4 éve lehetett.
2015. jan. 29. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyon régi anime. Nem hiszem, hogy egyszer újra hozzányúlnak és tovább szinkronizálják de sose lehet tudni. Én úgy tudtam, hogy csak az első 49 rész van leszinkronizálva, de lehet hogy az elsőnek igaza van. De ha így is van azt megtalálni nem igen lehet sehol.

Egyébként meg ha rám hallgatsz akkor hagyod a szinkront, és az egész amerikai verziót. Kritikán aluli. Agyon van cenzúrázva. Érdemesebb a japánt magyar felirattal nézni. De te tudod :)

2015. jan. 29. 21:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tudok egy oldalt ahol megtalálható az összes része, ha érdekel privátban leírom.
2015. jan. 29. 22:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen érdekel de csak ha magyar szinkronos
2015. jan. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!