Marvel-rajongók! Csak én kaptam szélütést attól, hogy valószínűleg Shailene Woodley alakítja majd Captain Marvelt?
Elnézést kérek azoktól, akik esetleg szeretik Woodleyt, de én tehetségtelennek tartom, és szerintem egy olyan kiváló stábba, ami most a Marvelnek van a szuperhősök terén, abszolúte nem illik. Fiatal lány, kiforratlan, meg nem éppen ilyen fajta filmekre van "specializálódva". Az arca olyan, mintha tizennégy éves lenne.
Majdnem szélütést kaptam. Imádom a Marvel-filmeket, anno szerettem a képregényeket is, és egyszerűen nem tudnám elképzelni Shailene Woodleyt Captain Marvelként (mellesleg Cumberbatch meg Dr. Strange szerepére esélyes, az se segített rajtam).
Ti mit gondoltok? Szerintetek van esély arra, hogy ne őt válasszák? Ugye még nem végleges a döntésük?
Első: én is így voltam vele...
Sajnos csak felületesen tudok angolul, és megbízható cikket arról nem találtam, hogy végleges-e. 2018ban jönne Capt. Marvel filmje, nagyon remélem, hogy nem Woodley kapja meg.
Éééén erről nem találtam semmilyen komolyabb infót. Találgatásról sokat olvastam, de konkrétumot sehol sem, szerintem még csak a casting megy most...
Viszont Dr. Strange szerepe szerintem már eldöntött, de az igazat megvallva engem jobban érdekel a most készülő 13 része sorozat (A.K.A. Jessica Jones), mert abban David Tennant fog szerepeli ő viszont egy szuper színész.
Én olvastam egy időben a képregényeket, csak leálltam velük. Újra kéne kezdeni.
Őszintén szólva nekem semlegesnek számít Cumberbatch. Jó színész, talán jó lesz a szerepre, talán nem, majd eldől úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!